Mergi la conţinut
Axa cu Scame

hotel moto Cazare moto iarna 2016 (Bucuresti, Piata Presei) in service WolfMoto

Recommended Posts

Va salutam, prieteni motociclisti !

Sper ca si pentru voi 2016 a fost un sezon bun, noi am fost destul de ocupati cu fiarele asa incat am neglijat un pic mediul virtual. Chiar daca nu am mai scris pe net, motocicletele s-au bucurat de intreaga noastra atentie si multumim celor care ne-au onorat cu increderea lor si anul acesta.

Acum e din nou toamna, asa e la noi langa paralela 45, urmeaza o perioada in care depanam amintiri, bem un ceai cald la gura sobei 1f609.png;) si pregatim mobrele pentru noul sezon.


La fel ca si in anii trecuti, echipa WolfMoto va ofera posibilitatea gazduirii motocicletei pe timpul iernii, in incinta service-ului nostru,  pana la  30 aprilie 2017, la un pret de 450 lei pentru toata perioada. Oferta include: Verificare tehnica “din roata in roata” la receptia motocicletei si recomandarea operatiunilor de service necesare pentru noul sezon, depozitarea acesteia si intretinerea acumulatorului pana in primavara. In plus, in aceasta perioada putem efectua lucrari de orice fel, de intretinere si reparatii, la cererea dvs., inclusiv furnizarea de consumabile si piese de schimb.
Service-ul nostru e localizat in Bucuresti Str Tipografilor, sectorul 1, (in spatele Casei Presei) si este dotat cu sistem de supraveghere video si alarma 24/24 h. Pe timpul iernii activitatea service-ului se desfasoara dupa program normal, de luni pana vineri. Optional, asiguram transport cu remorca specializata.

Ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.627.147 / 0727.132.163 sau pe mail la wolf.moto@yahoo.com.

Iarna usoara !!!!

P1280483.JPG

P1280479.JPG

panorama 5 iernat.jpg

panorama iernat 2014.jpg

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×