Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

articole Suzuki reinventează Burgman 400. Mai compact, mai agresiv

Recommended Posts

Burgman este unul dintre cele mai grele nume din lumea maxi-scuterelor. După 10 ani de la ultimul update major, Burgman 400 revine în forță cu o nouă atitudine. 

Poate c-a fost puțin eclipsat de motocicletele prezentate la EICMA, dar noul Burgman 400 este una dintre cele mai bune vești care-au venit de la Standul Suzuki. Deși n-a fost prezentat drept concept, Suzuki nu ne-a oferit încă toate detaliile.

Știm doar că monocilindrul de 399 cmc a fost adus la normele Euro 4 și că va oferi un cuplu mai bun in zona de turație medie, ce va ajuta mai ales când vei lua și pasagera cu tine. Filtrul de aer are o capacitate mărită, iar sistemul de injecție a fost regândit.

Suzuki Burgman

Suzuki Burgman

110816-2017-suzuki-burgman-400-an400al8_action09

Dar principalele noutăți țin de aspect. Noul Burgman 400 este total diferit. Este mai compact, farurile LED sunt mai agresive, dar amintesc de vechiul V-Strom, iar semnalizările îi dau un aer mai sportiv. Dacă modelul anterior aducea a canapeaua bunicului pusă pe roți, noua variantă Burgman este mult mai atrăgătoare pentru cei care vor să renunțe la mașină și să aleagă un scuter pentru drumurile zilnice.

110816-2017-suzuki-burgman-400-an400al8_front_storage

Pe față avem o roată nouă, de 15 inch (modelul vechi avea una de 14 inch), iar monoamortizorul spate poate fi setat pe șapte trepte.

Principalul rival al noului Burgman va fi Yamaha X-Max 400.

Nicio vorbă, deocamdată, despre preț, dar modelul anterior avea un preț de 6.890 euro la Motor-Team, dealerul oficial Suzuki din România.

110816-2017-suzuki-burgman-400-an400al8_dc_socket

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×