Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

articole KTM 790 Adventure. Primele fotografii-spion

Recommended Posts

KTM pregătește o nouă motocicletă adventure de clasă mijlocie, bazată pe bicilindru în linie de 790 cmc. Noul 790 Adventure este în stadiul de dezvoltare și a fost scos deja pe șosea, dar îl vom vedea în versiune de serie abia în 2019. 

Cu două rezervoare, roată de 21 pe față și siluetă de rally-raider supra-dimensionat, KTM 790 Adventure pare să aibă tot ce-i trebuie ca să te ducă fără emoții în orice loc de pe planetă.

Asta mai ales dacă se va păstra tradiția, iar cei de la KTM vor ține masele cât mai jos. Probabil că nu vor fi la fel de jos ca la 640 Adventure, scos din producție acum 10 ani (154 kg la gol), dar ar fi o surpriză plăcută să nu vedem un big-adventure sub-dimensionat ci, mai degrabă, o motocicletă rally mai mare.

Nu cunoaștem puterea motorului, dar având în vedere stilul KTM, ar trebui să dezvolte cel puțin 90 cp.

Este prea devreme ca să spunem cum va arăta noul 790 Adventure, dar fotografiile publicate de MCN ne pot da câteva indicii.

790_adventure_02

Cele două rezervoare laterale ar trebui să echilibreze motocicleta și să asigure o automonie demnă de un model adventure, în timp ce subcadrul pare destul de solid cât să țină bagajele pentru un drum lung.

Suspensiile păstrează, în continuare, semnătura WP, dar amortizorul spate este conectat la basculă direct, fără articulații complexe.

790_adventure_05

Este posibil ca austriecii să ofere două modele: 790 Adventure, cu 19 pe față și roți de aliaj și 790 Adventure R, cu 21 pe față și spițe.

Farul va fi, cel mai probabil, noul LED prezent deja pe KTM Adventure R și pe Superduke R.

790 Adventure va fi a al doilea produs dezvoltat pe noua platformă de 790 cmc după 790 Duke, al cărui prototip a fost arătat la Milano.

790_adventure_03 790_adventure_04

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×