Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

articole Sonatul de Crăciun. Cu bradul pe motocicletă prin București VIDEO

Recommended Posts

Imaginează-ți un brad de 1,80, pus vertical pe șaua pasagerului, cu stea în vârf, vestind Crăciunul pe Magheru. De fapt, nu trebuie să-ți imaginezi, ci doar să vezi imaginile de mai jos. 

Dacă nu-ți place cum se deschide, ai link direct către YouTube. 

Și-acum câteva explicații. Motociclistul din imagine sunt eu, iar filmul pe care l-ai văzut este un episod special de Crăciun creat alături de echipa DriveMag Riders, alături de care lucrez pentru motocicliștii cititori de limbă engleză.

Personajele din film sunt colegii Ivana – imagine, Adi Popescu (cel ce seamănă cu Uzzi sau Pleșu, depinde din ce unghi privești) – montaj, Bogdănel (gâtul rupt) – pilot de teste, mecanic, campion național 600 Debutanți Viteză,  Raluca (Social Media) și Vlad Șarlău (care se va ocupa de motociclete custom).

Și dacă tot m-am apucat să scriu, o să vă povestesc și câteva detalii de la filmări. În primul rând, toată lumea se uita la noi ca la urs. Motocicleta împodobită și un brad semeț deasupra, cu stea în vârf.

Apoi, când am trecut pe lângă polițiștii de la Victoriei am auzit un “ia uite-l, bă și pe ăsta”. Probabil se tot gândeau la ce să mă încadreze. Iar dacă nu găseau, puteau să-i amendeze pe colegii care mă filmau din mașină, cu portbagajul deschis.

După aceea am fost abordat de un alt echipaj al poliției pe la Piața Victoriei, care m-a întrebat dacă am asigurat bine bradul. După ce le-am explicat ingineria, m-au lăsat să-mi fac treaba în continuare.

Și când să intru cu bradul în parcarea subterană de la redacție era cât pe ce să-l fac țăndări. Și pe el și pe mine. Depășeam înălțimea maximă admisă.

Una peste alta, a ieșit frumos. Este ultimul film semnat de echipă anul acesta, dar ne așteaptă 2017, când vom ridica din nou standardul. Dar până atunci, ne mai auzim. Și, chiar dacă e devreme, Crăciun Fericit și un an nou plin de aventură din partea PeMotoare & DriveMag Riders.

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×