Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

motorsport Dakar 2017, etapa 2: Gyenes – 29, Price revine espectáculos

Recommended Posts

După primele două etape din Dakar 2017, Mani Gyenes ocupă locul 29 în clasamentul general. Australianul Toby Price (KTM) a trecut la conducerea competiției și este urmat de Goncalves (Honda) și de Sunderland (KTM). 

Mani Gyenes a terminat prima probă specială cu cel de-al 33-lea timp. ”Am alunecat foarte tare pe această primă specială. Majoritatea celor din față au pus pneuri de motocros și au avut o aderență mult mai bună. Din păcate, noi avem doar penuri pentru deșert și în noroiul de aici este foarte dificil să rulezi cu ele. Dakar-ul este lung și îmi doresc să ajung cu bine la Buneos Aires, pe 14 ianuarie”, a declarat Mani după prima etapă.

Apoi, în cea de-a doua etapă, Resistencia – San Miguel de Tucuman, Mani a socs al 28-lea timp – 22h55min30sec, iar după 2 din cele 12 probe ale Dakar 2017 ocupă locul 29 la general.

Urmează etapa 3, San Miguel de Tucuman – San Salvador de Jujuy,  780 de km din care 364 km de probă specială. Mani va lua startul pe probă la ora României 12:35 (ora locală 07.35).

stage-3.jpg

Etapa de astăzi include și prima incursiune în munți, într-o zonă neutralizată a probei speciale se va ajunge la aproape 5.000 de metri altitudine, iar sosirea din probă este la aproximativ 4.000 de metri altitudine.

Prima etapă de Dakar n-a fost strălucită nici pentru favoritul Toby Price, care a terminat pe 17. Australianul a revenit, însă, spectaculos, în etapa 2 și a preluat conducerea raliului. Acum se află cu trei minute în fața lui portughezului Goncalves (Honda).

price-800x510.jpg

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri
Oaspete
Comentezi ca oaspete. Dacă ai un cont, te rugăm să te autentifici.
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×