Mergi la conţinut

Intrunirea Clubului Motoveteranilor - Călimănești 2017


mmarex

Recommended Posts

Din una in alta vad ca incepe sa se contureze si ordinea de zi pentru sedinta. O rog pe Mirela, in calitatea ei de secretara, sa centralizeze intr-o lista toate propunerile de subiecte de discutat la sedinta si vin si eu cu o propunere: sa gasim un motto (o deviza) a clubului, ceva care sa sintetizeze intr-o fraza ideile dupa care ne calauzim. Daca latura estetica a siglei a fost si este discutabila, haideti ca macar sa gasim o deviza frumoasa.

De exemplu mie imi place foarte mult motto-ul pro-bike:   Mai multi prieteni, Mai uniti, Impreuna pentru o idee...Si o pasiune fara margini.  Dar asta l-am dat doar ca exemplu, noi trebuie sa ne gasim unul al nostru, original... hai veniti cu idei cat mai mute ca sa avem de unde alege.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-ar strica acest motto. Important este sa nu ne grabim si sa gasim ceva scurt si inspirat. Greu, ca cele inspirate sunt deja folosite, dar poate avem noroc de un poet-scriitor-filozof printre noi. Deci inca un punct pe ordinea de zi a sedintei anuale, pt prezentarea variantelor. Ca sa sistematizam prezentarea am sa trec bolduit alaturi de lista participantilor pe pagina 1 si propunerile pt subiectele sedintei urmand sa fie completate, ordonate sau eliminate functie de voi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 6 ore bogdan_harea a scris:

 

 

As dori sa discutam la sedinta chestiuni organizatorice. Am sa vin cu propunerea de a ne inspira dupa modelul Ivan Pedala care vorbeste pe forum in numele unui grup al caror nume si numere de telefon le are in agenda si poate comunica usor cu ei . Daca ar exista 5-6 persoane desemnate prin vot sau in baza autopropunerilor pe criterii de zona geografica care sa aiba in agenda telefonica 10 persoane ar fi foarte usor de anuntat diverse chestii legate de club gen intalniri ,voturi etc Am obtine destul de rapid si un feedback din partea lor legat de participarea sau nu la diverse evenimente.

 

De asemenea doresc sa luam in discutie participarea simpatizantilor la sedinte. Fara drept de vot,evident, dar cu drept de a face propuneri pentru ca pot fi interesante.In plus participarea lor la sedinte i-ar determina sa nu se simta nedoriti sau discriminati.

 

Legat de organizarea intalnirii din 2018 impreuna cu Cosmin imi exprim acordul si daca se va vota in acest sens accept cu bucurie.

 

Bogdan o sa vin si eu sa-ti aduc avans pt doua camere sambata. Mi-ar fi placut sa merg la negocieri dar daca nu e in weekend nu am cum ca ma spanzura astia la munca.

 

In incheiere vreau sa le multumesc celor cu care m-am contrat aici, lui Bogdan pentru ca a dat dovada de bun simt si nu mi-a scos ochii ca m-a ajutat cu termopane mai ieftine sau cu diversele mestereli la motor. De asemenea ii multumesc si lui Adi Bujie ca nu mi-a scos ochii ca m-a ajutat gratuit cu refacerea filetului si a surubului de la baia de ulei.Sunt lucruri de care am sa tin cont toata viata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Propunere sedinta:

Ca sa nu mai existe discutii, ar fi bine sa stabilim o suma pentru cazare si in functie da asta, organizatorii sa

aleaga/negocieze locatia. In felul acesta ne putem strange mai multi.

Cum bine stiti, multi citesc si apoi asteapa sa vada scorul.

Poate si data de incepere a cautarilor si strangera avansului trebuiesc incepute mai devreme (idee personala).

Toti ne dorim confort maxim, dar sa fim seriosi, pentru doua nopti.... nu moare nimeni.

Important e sa ne strangem in numar cat mai mare.

PS sa-mi fie iertat daca am suparat pe careva dintre voi.

Total de acord cu propunerile de pana acum

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate, nu moare nimeni, da nici bine nu-ti e. Mai ales cand vii cu sotia si divertismentul practic nu exista. Vorbesc in numele celor saraci cu banii, dar mai ales cu timpul, care nu pot in fiecare weekend sa faca cate o deplasare si una reusita mai mult sau mai putin, nu conteaza. In fond, pt cei ce vin singuri, cheltuiala este 170 +benzina+ cateva mese. Banzina si mesele sunt identice indifferent de stele, iar economia finala de doar cateva zeci de lei. Mi se pare ca facem prea mult caz fara sa luam in calcul si subventionarea catova locuri de cazare pt cei chiar in nevoie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa vreo 3 ani... sa ma bag si eu in seama.

Incet, incet ma departez de acest grup. Nu ma mai regasesc in ceea ce inseamna acest grup.

Sunteti unii cu care m-am imprietenit, imi face placere compania voastra si cu care ma voi intilni si in afara acestui grup.... si altii cu care chiar nu am avut nici o "poveste:" la care nu le stiu numele, parca figura daca o vad in grup sau nici nu ne salutam daca ne intalnim pe strada ( s-a si intamplat -prolog Romaniacs-Sibiu )

      Acum , ce am vazut eu la intrunirile la care am fost:

1. Tismana- fain,f.fain dar prima impresie: provincia la cort, capitala la hotel-focul ,  bautura si voia buna ...la cort, normal. Se simtea ruptura fata de Galen si Dan Nastase..... si am primit 2 trese :) ... acum ar fi fost 3 !

2. Sacelu-fain,  iarasi grup mare...ruptura fata de Constantin si SR55  a inceput. Gargara multa pt conditiile din hotel...dar am stat doar 4 ore intr-un pat curat. restul noptii povesti cu prieteni ( parte din ei nu mai sunt in club)

3.Sighisoara- deja mai subtire- se simte ruptura intre capitala ( normal, ei se pot vedea mai des, si deci un grup mai strans)...  sunt grupuri care in oras mai ca nu ne bagam in seama. De atunci nu l-am mai intalnit pe Catalin

4.Calimanesti... ceva mai bine ca Sighisoara. Pe Ducu l-am vazut dupa aceasta intrunire doar cu alte ocazii.

5.Vatra Dornei... frumos, dar grup mult mai subtire

6. 2016- incep sa nu mai suport felul in care unii vor sa fie acest grup.... si am considerat ca suma pe care o cheltuiam la Calimanesti a fost mai bine cheltuita la alt chef, langa Hunedoara, pt a ajuta o colega motociclista accidentata....

7 2017 vroiam sa vin... se suprapune cu o nunta, la care vor fi mai multe motoare ca la intrunirea grupului... si toti prieteni. Daca participam anul asta, ma cazam oriunde in afara de locatia aleasa ( de ex la cea aleasa de Cosmin...era in drumul meu , as fi venit dinspre  Voineasa ). Inca agreez iesirile cu cortul (deci fara comfort ), asa ca  pt cateva ore dormite...ma multumesc doar cu un pat curat si o camera aerisita.

..... ma puteti trece la simpatizanti.

 

Pe viitor, daca programul vostru se suprapune cu al meu, sau am chef sa fac deplasarea pt. intrunire.... voi veni, dar nu o sa-mi fortez programul pt aceasta intrunire.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 4 ore dantudor100 a scris:

6. 2016- incep sa nu mai suport felul in care unii vor sa fie acest grup....

 

Ar trebui sa invatam din greseli si sa rectificam ceea ce nu merge.Problema e ca toti cei care s-au dat de-o parte nu au spus si de ce au facut-o.Lipsa de comunicare a facut sa ne subtiem. Daca fiecare ar fi spus ce-l nemultumeste s-ar fi putut trage concluzii si indrepta ce era de indreptat.Dar oamenii tac si inghit pana cand nu mai suporta si apoi pleaca. E si vina lor ,sau e doar nepasare. Mai trist e ca cei carora le pasa si vor sa faca lucruri bune sunt catalogati drept carcotasi.

Un lucru e clar,trebuie trasa o linie si regandita toata treaba. O discutie serioasa pe tema asta s-ar impune ca imperativa la sedinta de anul asta. Ii rog pe aceasta cale pe cei care au plecat din club dar inca mai citesc pe aici sa transmita cumva ce i-a nemultumit de i-a determinat sa plece,prin telefon,mesaj privat sau orice alta cale le e la indemana si poate asa reusim sa salvam clubul. Binenteles daca le mai pasa, daca in sufletul lor mai e loc de reconciliere,daca nu sunt atat de inversunati incat sa-si doreasca sa se aleaga praful de acest club.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Nicio sansa sa mai fie cum a fost si slabe sanse de remediere. Vor pleca pe rand.

Spre ex. eu am fost simpatizant si am fost prin preajma motoveteranilor inca de la inceputuri. Am fost la masa la care s-au creionat primele reguli ale clubului. Am renuntat din niste motive pe care nu vreau sa le discut aici.

Ma batea un gand sa rezerv o camera la intalnirea de anul asta dar mi-a trecut repede dupa ce am fost luat la rost ca ce treaba am eu cu clubul si in ce calitate indraznesc sa-mi exprim opinia. 

Poate oi veni intr-o scurta vizita sambata dar acum as zice ca sunt slabe sanse. Gustul e amarui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adevarul ca intrarea in club s-a facut prea usor. Veneai la o intalnire, voit sau din intamplare, aratai carnetul si automat intrai in randul membrilor. Ajuns acasa constatai ca "ce dracu caut eu p-acolo cand mai am alte mii de treburi ". In toate cluburile moto exista o perioada de proba, si nu scurta, in care pretendentul isi arata in fapt, si nu doar declarativ, intentia de a face parte din acea comunitate. E un subiect de meditat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca te referi la postarea mea, atunci :

- stiam in ce ma bag, Ivan  a dus ceva munca de lamurire cu mine;

- la Tismana, la prima mea participare, nici nu exista Clubul Motoveteranilor, deci la infiintare eram toti cu aceiasi vechime.... si chiar asa, trebuie sa fie ceva de genul "baiat de mingi" sau "bell-boy" ca initiere intr-un club, reuniune de motociclisti care din start au o varsta si ceva km in spate ?

- prea multe chesti copy/paste luate din regulile vazute la tv si net, referitoare la cluburi moto;

-pasiunea pentru motoare, motorul si drumurile mele, sunt ale mele, pentru mine... nu doar un nume si o moaca in plus intr-o poza de grup;

-alte "mii de treburi" le aranjezi sa poti participa, doar daca te regasesti in acel ceva, iar chestia cu aduni ban pe ban sa iti permiti aceasta iesire....  folosesc motorul pentru mai multe iesiri, si nu e vorba de a-ti permite sau nu cheltuiala;

- consider ca solicitarea mea sa fiu trecut din membru in simpatizant nu trebuie sa o justific .Cum ai spus, e un subiect de meditat, nu doar la persoana mea ci si vis-a-vis de ceilalti fosti-membri.

 Asa vreau, daca vreti si voi, daca nu.... atat a fost.

IMG_20170228_160822.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 4 ore bogdan_harea a scris:

Adevarul ca intrarea in club s-a facut prea usor. Veneai la o intalnire, voit sau din intamplare, aratai carnetul si automat intrai in randul membrilor. Ajuns acasa constatai ca "ce dracu caut eu p-acolo cand mai am alte mii de treburi ". In toate cluburile moto exista o perioada de proba, si nu scurta, in care pretendentul isi arata in fapt, si nu doar declarativ, intentia de a face parte din acea comunitate. E un subiect de meditat.

 

Nu poate fi aceasta cauza .

Stii foarte bine ca nu asta este cauza .

Cand te-am numit "formator de opinie " de fapt am fost modest in calificativ . 

Esti cu mult mai mult decat atat  si ai facut eforturi ca sa aduci acest club pe plus .

Au plecat oameni de exceptie , carora , personal nu am avut niciodata sa le reprosez  ceva .

Postarea lui dantudor100 ,  a lui Angi  si  Enduristul  (probabil mai sunt si altele )   , nu au rol de destabilizare a clubului .  In schimb trebuiesc analizate  cu atentie . 

..........................

V-am propus o varianta economica . Marea majoritate nu isi permit sau nu vor sa-i faca pe cei de la Complexul Cozia cu multi bani asa pe gratis ,  (nici cazarea nu este nemaipomenita ) . 

Astazi am dat o sterasa pana aproape de Calimanesti ( mai aveam 20 km) si puteam sa ma interesez de ceva cazari ieftine in jurul complexului . Daca va intereseaza pot da o fuga sa vad ce si cum . Daca nu , joia viitoare cand ajungeti la Calimanesti incercati sa gasiti si ceva mai ieftin .

 

 

 

1-CIMG3979.JPG

1-CIMG3982-001.JPG

P.S.

 

Sper sa nu va pună naiba  sa ștergeți toate acele postări care nu convin .

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 12 ore nicon a scris:

 

Nu poate fi aceasta cauza .

Stii foarte bine ca nu asta este cauza .

Cand te-am numit "formator de opinie " de fapt am fost modest in calificativ . 

Esti cu mult mai mult decat atat  si ai facut eforturi ca sa aduci acest club pe plus .

Au plecat oameni de exceptie , carora , personal nu am avut niciodata sa le reprosez  ceva .

Postarea lui dantudor100 ,  a lui Angi  si  Enduristul  (probabil mai sunt si altele )   , nu au rol de destabilizare a clubului .  In schimb trebuiesc analizate  cu atentie . 

..........................

V-am propus o varianta economica . Marea majoritate nu isi permit sau nu vor sa-i faca pe cei de la Complexul Cozia cu multi bani asa pe gratis ,  (nici cazarea nu este nemaipomenita ) . 

Astazi am dat o sterasa pana aproape de Calimanesti ( mai aveam 20 km) si puteam sa ma interesez de ceva cazari ieftine in jurul complexului . Daca va intereseaza pot da o fuga sa vad ce si cum . Daca nu , joia viitoare cand ajungeti la Calimanesti incercati sa gasiti si ceva mai ieftin .

 

 

 

1-CIMG3979.JPG

1-CIMG3982-001.JPG

P.S.

 

Sper sa nu va pună naiba  sa ștergeți toate acele postări care nu convin .

 

Sunt cel putin zece exemple de care-mi amintesc incepand cu Sacelu si continuand cu celelalte intalniri in care au intrat in club din prima si nu i-a mai vazut nimeni niciodata. Evident nu este nici singura si poate nici principala cauza, dar auto selectia ar fi binevenita. Exista porniri si entuziasme de moment care trec la fel de repede cum vin. Lista cu peste 100 membrii am spus-o eu si au spus-o si alti era umflata si nu corespundea realitatii. A fost o tentative de eliminare din statistici a membrilor absenti total, dar s-a cam renuntat. Personal m-am indoit dupa ce am aflat povestea lui Robi Indianul care a lipsit cativa ani de la intalniri, dar care, dupa ce s-au rezolvat problemele personale, a facut 1500 km intr-o zi cu camionul s-a suit pe motor si a venit la intalnire,. Am fost impresionat de acest coleg si de dorinta lui sa ajunga in sarsit la noi dupa o pauza de 4-5 ani.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, se pare ca aveti ceva conturi de reglat. Referitor la intrunire va rog sa ma treceti si pe mine cu o camera, indiferent de locatie. Multi au ,,strambat" din nas si anul trecut cand au constatat ca pretul camerei a fost identic cu cel afisat la receptie, foarte probabil asa va fi si anul asta. Daca pretul afisat ar fi fost 250 lei / noapte si noi am fi platit 170 atunci toti ar fi fost multumiti si... inghesuiala mare. 

Un sfat pentru organizatorii, in general. Nu acceptati ca pretul negociat sa fie acelasi cu pretul afisat de receptie deoarece ,,poporul" o sa traiasca cu impresia ca sunteti singurii care ati beneficiat de ceva avantaje in urma negocierii.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 19 ore bogdan_harea a scris:

Sunt cel putin zece exemple de care-mi amintesc incepand cu Sacelu si continuand cu celelalte intalniri in care au intrat in club din prima si nu i-a mai vazut nimeni niciodata. Evident nu este nici singura si poate nici principala cauza, dar auto selectia ar fi binevenita. Exista porniri si entuziasme de moment care trec la fel de repede cum vin. Lista cu peste 100 membrii am spus-o eu si au spus-o si alti era umflata si nu corespundea realitatii. A fost o tentative de eliminare din statistici a membrilor absenti total, dar s-a cam renuntat. Personal m-am indoit dupa ce am aflat povestea lui Robi Indianul care a lipsit cativa ani de la intalniri, dar care, dupa ce s-au rezolvat problemele personale, a facut 1500 km intr-o zi cu camionul s-a suit pe motor si a venit la intalnire,. Am fost impresionat de acest coleg si de dorinta lui sa ajunga in sarsit la noi dupa o pauza de 4-5 ani.

... si totusi nu cred ca acesta este  raspunsul .

Daca iti amintesti prima Intrunire a Clubului din 2011 .

Toata lumea era dezinvolta , comunicativa , fara constrangeri si fara reguli impuse .

 

Iata ce scrie mai sus dantudor100      ( pe care din pacate nu-l cunosc , sau cel putin nu mi-l amintesc ca figura)   :

 

 

- prea multe chesti copy/paste luate din regulile vazute la tv si net, referitoare la cluburi moto;

-pasiunea pentru motoare, motorul si drumurile mele, sunt ale mele, pentru mine... nu doar un nume si o moaca in plus intr-o poza de grup;

-alte "mii de treburi" le aranjezi sa poti participa, doar daca te regasesti in acel ceva,

 

... ei ce zici ?

 

Trebuie sa mai aplecați si voi urechea la vocea poporului .

Sunt prea multe de spus dar eu ma opresc aici precum Sherezada cand se crapa de zori de zi .

 

 

 

 

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... inca o filmare  de atunci ...

 

 

 

Din pacate multi  au disparut , retragandu-se din cercul nostru , al vostru ... sau mai rau .

Tare mi-asi dori o reeditare a acelor timpuri cu toti care inca mai suntem in viata .

(Dumnezeu s-o ierte pe sotia doctorului de la Brasov )

Din ce in ce randurile noastre se subțiază , iar tineretul nu este in stare sa preia ce am inceput si ceea ce am facut noi .

 

Daca fiecare dintre domniile voastre lasa din mandria sa ,   (unul din pacatele de capatai )  sigur altfel  vor fi  lucrurile .

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe 04.03.2017 at 15:35 bogdan_harea a scris:

Adevarul ca intrarea in club s-a facut prea usor. Veneai la o intalnire, voit sau din intamplare, aratai carnetul si automat intrai in randul membrilor. Ajuns acasa constatai ca "ce dracu caut eu p-acolo cand mai am alte mii de treburi ". In toate cluburile moto exista o perioada de proba, si nu scurta, in care pretendentul isi arata in fapt, si nu doar declarativ, intentia de a face parte din acea comunitate. E un subiect de meditat.

 

Da Bogdane, dar este vorba de toate "cluburile" tip MC unde pentru un membru organizatia si ceilalti membrii sunt mai importanti si mai presus decat familia, job-ul, etc., ori la noi chiar titlulatura nu mai permite asa ceva...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uitandu-ma pe lista motoveteranilor am facut o statistica privind prezenta la intalnire:

2015 -27 Membrii 

2016 - 25 Membrii

2017- 15 Membrii inscrisi pana in prezent

Nu stiu daca in cele 5 camere solicitate de dl. Vlad Dumitrescu  sunt cazati si membrii,daca da se adauga si acestia.

O remarca:

In 2015 la Campulung Moldovenesc au participat din Moldova 7 membrii iar din Ardeal 4 si doar 6 din Bucuresti

In 2016 la Calimanesti au fost 13 Membrii din Bucuresti si nimeni din Ardeal si sau Moldova (nu am socotit si Brasovul cu 2 prezente)

Concluzia este ca ne chinuim degeaba sa punem intalnirile in centrul tarii.Ar trebui sa tinem cont de unde vin cei care sunt tot timpul prezenti si sa stabilim locatia in functie de domiciliul acestora.

Chestie de discutat la sedinta.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 1 oră Enduristul a scris:

 

In 2016 la Calimanesti au fost 13 Membrii din Bucuresti si nimeni din Ardeal si sau Moldova (nu am socotit si Brasovul cu 2 prezente).

 

Galațiul e tot în Moldova și am fost câțiva. 

 

Apoi jumătate din plăcerea întrunirii e însuși drumul, dacă întrunirea ar avea loc la 10 km de domiciliul meu atunci as fi privat de o parte esențială din bucuria întrunirii. Eu zic ca tot centrul țării  (nu neapărat Călimănești) e mai potrivit ca locație. Cui îi pasă, vine macar odată la 2 ani, cui nu-i pasă își găsește pentru sieși tot felul de argumente ca să nu vină. Cine chiar nu poate veni la 2 ani, poate fi simpatizant sau membru de onoare dacă întrunește restul condițiilor. 

Clubul nu trebuie sa aibă neapărat cât mai mulți membri iar sistemul ăsta de pierdere a calității de membru plin la a treia absență, se pare că e o bună sită de cernut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Il asteptam si pe veteranul Dan Rosca cu o interventie , mai ales ca Intrunirea de anul trecut a fost organizata de el . 

 

 

Calimanesti-ul cu pozitia sa " strategica " si cu Aqua Parc-ul face toti banii . Am stat indelung de vorba cu prietenii veterani sau mai tineri  la bazinele izvor de sanatate al termalelor vâlcene .

Imi doresc sa ne revedem cu bine si in acest an .

Revin la propunerea mea anterioara de a cauta si alte posibilități de cazare in apropiere pentru cei mai putin "pretentiosi" si care sunt destul de multi .

Un adevarat motociclist este acela tabacit de vant , soare si ploaie .

Insetat tot timpul de noi aventuri care nu pregeta la nevoie sa traga pe marginea drumului unde sa-si încropească un culcus peste noapte .

 

... si lasati mandria aia păcătoasă  de-o o parte . Reguli si constrangeri cat mai putine  .

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nicule, daca si ceilalti colegi ai mei sunt de acord, poate ar fi bine sa dai o fuga pana la Calimanesti, la acea locatie de care ziceai, la cca 300 m de hotel si Aqua Park, unde sunt casute la un pret modic.

Cum se zice, parerea mea.......:pardon:

 

Referitor la ordinea de zi, as vrea sa adaug  ca subiect de discutat, ceea ce s-a votat anul trecut, stabilirea Calimanestiului ca si loc de intalnire anuala, in ultimul week-end din mai,

Ramane valabil votul de anul trecut? 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok .

In drumul vostru dati pe la Curtea de Arges . Fac cinste .

Nu uitati sa treceti pe la casutele de la strandul termal .

Chiar daca acum sunt inchise , vom lua legatura pe parcurs  cu ei .Faceti si doua , trei poze .

Sunt convins ca vor opta foarte multi pentru aceasta varianta .

tel . meu   :   0722552725

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...