Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

articole Ce mai fac Florin și Diana – călători în jurul lumii

Recommended Posts

Fac bine. Momentat sunt prin Cartagena și mănâncă un fel de shaworma Columbiană, pe banană, la grătar. Cum vine asta nu prea știu, dar așa ne-au transmis în ultima postare pe Facebook. 

Anul trecut, la finalul lunii mai, Florin și Diana se urcau pe motocicletă și începeau călătoria vieții lor – turul lumii pe motocicletă. După o încălzire de câteva săptămâni, la sfârșitul lunii iunie, treceau din Finlanda în Rusia, pe care aveau s-o traverseze și să ajungă în Mongolia, care pentru orice călător rămâne o experiență ce n-o va uita niciodată.

Moscova-800x450.jpg

Moscova

“Disperarea și teama te însoțesc permanent. Îți dai seama că există Dumnezeu. Conștientizezi că viața înseamnă apă, mâncare și siguranță. Dar în final, când vei ajunge la capătul drumului, vei că ești alt om. Vei avea alte valori și idealuri”, scriau cei doi pe blog-ul worldride2016.com, din Mongolia.

O-mana-de-ajutor-in-Mongolia-800x600.jpg Mongolia-800x395.jpg

După ce au rămas câteva ore blocați în nisip, ambreiajul s-a supra-încălzit și dus a fost. Credeau că vor fi nevoiți să lase acolo motocicleta și să plece pe jos, dar au întrebat de discuri de ferodo de mașină și, cu ajutorul unor nituri făcute din sârmă de aluminiu au reușit să repare ambreiajul și să plece.

Apoi au traversat Siberia și au ajuns în Japonia, o țară care i-a impresionat. “Începând cu drumurile, respectul și zâmbetul oamenilor, plăcerea de a ajuta un străin, curățenia, peisajele… Am rămas fără cuvinte.“

Tokyo-Japonia-800x450.jpg

Tokyo, Japonia

Pe 30 septembrie, Florin și Diana plecau din Japonia către SUA, unde au avut probleme cu actele și chiar și-au făcut rost de un job temporar.

Baja-Mexic-800x450.jpg

Baja, Mexic

După aproape trei luni în SUA, au părăsit America de Nord și au pornit drumul spre Sud. Au traversat America Centrală, iar la data redactării acestui articol – 19 ianuarie 2017 se află în Cartagena, Columbia, mâncând shaworma din fotografia de mai jos și pregătiți să traverseze America de Sud.

Shaworma-din-Cartagena-800x450.jpg

Ferry-Lapaz-800x450.jpg

Povestea lor continuă. O puteți urmări pe pagina lor de Facebook și pe worldride2016.com.

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×