Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

articole Richard Hammond, lovit serios într-un accident moto

Recommended Posts

Richard Hammond a suferit un accident moto în Mozambic, Africa, în timp ce filma pentru emisiunea “The Grand Tour”. Accidentul l-a lăsat, pentru câteva momente, inconștient, scriu cei de la “The Sun”. 

“Pot confirma că da, am căzut de pe o motocicletă. De multe ori. Da, am dat tare cu capul și cu toate cele de pământ. Dar viața merge mai departe”, a declarat Hammond pe Drivetribe, o rețea socială creată de cei trei prezentatori “The Grand Tour”.

“S-a lovit destul de tare”, a declarat și Jeremy Clarkson pentru The Sun.  Același ziar mai citează o sursă apropiată show-ului care spune că “Richard mergea destul de tare când a căzut. A provocat o mare îngrijorare pe platou. Dacă rănile erau foarte serioase, n-ar fi fost ușor să ajungă la un spital. Suntem într-o zonă foarte izolată, iar opțiunile sunt minime.”

Nu este prima oară când Hammond trece printr-un accident. Acum 11 ani a suferit un accident la 288 mph, pe patru roți, în timp ce voia să stabilească un record de viteză în cadrul emisiunii Top Gear. A suferit atunci răni serioase la nivelul capului și cotnuzii, dar și-a revenit complet.

hammond-800x502.jpg

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×