Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

articole Yamaha MT-10 Tourer Edition. Hypernaked de drum lung

Recommended Posts

Pentru iubitorii de drumuri lungi și dese, care nu vor să sacrifice performanța de dragul touringului, Yamaha a accesorizat MT-10 cu elemente de concediu. Cum un MT-10 Tracer nu există deocamdată, ar fi singura opțiune pentru cei care vor să facă plece în vacanță călare pe motorul crossplane de 160 cp. 

Scaunul cu iz de inchiziție a fost schimbat cu o șa confort, care-ar trebui să mulțumească cât de cât și o pasageră, iar două cutii de bagaje laterale ar fi suficiente pentru a căra strictul necesar. Apoi, este parbrizul ce te va ajuta pe autostrăzi și pe vreme rece.

Yamaha MT-10 Tourer Edition vine și cu niște hand-guard-uri minimaliste, dar și cu un suport de GPS pe care să poți monta o navigație TomTom.

În rest, are același motor derivat din R1, un ampatament scurt, rezerve de putere imense și un design agresiv. Doar că de această dată e pregătită și pentru ceva mai mult decât o tură de weekend.

Accesoriile pot fi cumpărate și separat, așadar poți oricând să-ți tranformi MT-10-ul într-o motocicletă mai potrivită pentru touring. Rămâne să te împaci cu comportamentul rigid, necesar unei astfel de motociclete.

Prețul: 14.795 euro, în Germania. Și tot cam atât ar trebui să coste și pe a noi.

2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Yamah 2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Tech- 2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Tech- 2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Tech- 2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Tech- 2017-Yamaha-MT10-Tourer-Edition-EU-Tech-

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×