Mergi la conţinut
motoroute.ro

calatorii Dezmorţirea de primăvară. Nisip ca la Mamaia pe Hales – Măgura (DJ203G)

Recommended Posts

Săptămâna trecută, soare, frumos…eu ca prostul la muncă. Mai auzeam trecând câte o motocicletă, eu tot în birou şi cu motorul în faţa clădirii
Zic, ia gata, nu e ce trebuie venitul ăsta cu motorul la serviciu, stau strecor printre şirurile indiene de maşini, îmi trebuie o ieşire afară din oraş.
Numai bine, un prieten îşi luase recent un VFR şi ar fi mers oriunde, iar ZX10R-ul lui Alex doar ce primise cadou pentru bună purtare,un RCA pe şase luni.
Sequence-07.Still008-01-1.jpeg?resize=90

Le „fac o întrebare” la băieţi şi s-a hotărât. Sâmbătă îi dăm bice! Acum vedem traseul…

Păi intră pe motoroute.ro şi găsim noi ceva, vedem şi cum e vremea”…zice băiatul cu VFR-ul, neştiind o fie material de filmare pentru site.

Pe scurt, 3 minute ca la box, puteţi vedeţi aici cum a fost ieşirea noastră. Mai jos găsiţi traseul şi mai ales informaţii utile despre starea asfaltului, care a fost crimă pe unele bucăţi.

Luminozitatea scăzută din film nu e vreun efect sau ceva, ci a fost o vreme de … stat în casă şi făcut copii motociclişti.

Ne-am culcat vineri cu 14 grade, ne-am trezit sâmbătă cu 8 grade şi vânt de era Real Feel -5C la 200km/h (aşa arăta telefonul, nu am mers noi cu două sute).
Am stat la discuţiiba e frig… ba e vântba mergem în sud înspre Dunărepînă la urmă ne-am văzut pe la 10:30 cu ideea dacă e prea frig măcar mergem la parada de deschidere a sezonului.
Am plecat spre Ploieşti, cum ne cum , am ajuns pe la Urlaţi. Drumul bunicel, până la Ploieşti clasicul DN1, de la Ploieşti la Albeşti-Paleologul două benzi cu ochii după radare…la Sangeru, ne-am tras o poză şi ne-am despărţit de DJ102C luând-o spre Laposel-Glod(DJ235)-Hales(DJ100H).

IMG_20170325_122424.jpg?resize=900%2C675 Cum am făcut dreapta, a mai ţinut asfaltul bun…fix două curbe. Nu neapărat drumul oaselor, dar ceva te facă înjuri de toţi parlamentarii, fie erai cu naked sau sport tourer, de super sport nu mai zic… Petice,gropi,valuri şi la un moment dat un drum în lucru.(ce se vede în clip pe la 0:58). Dacă o luaţi pe aici, recomandăm teleportarea până laintrarea în Lapos.

De aici drumul plăcut, curbe prin pădure, frumos ce mai…ne-am amintit fix ce ne-a lipsit pe perioada iernii. La Hales am făcut stânga spre mănăstirea Ciolanu plini de entuziasm. Când am trecut de mănăstire şi am început urcăm, am crezut am ajuns la mare. Unde te uitai numai nisip. Nu era cât ţi ajungă de un castel, era cât pentru un ansamblu rezidenţial. S-a dus toată plăcerea, ochii cât cepele, motoretele drepte şi mâna fină pe acceleraţie

Eh bine, inca n-am dat de drumul nasol
Eh bine, inca n-am dat de drumul nasol
De la nivelul asta se vede bine asfaltul
De la nivelul asta se vede bine asfaltul
De unde sa stiu ca e numai nisip :)
De unde sa stiu ca e numai nisip ?

Traseul îl găsiţi aici, însă aviz amatorilor, probabil va mai trece ceva timp până se va mai duce din nisip.

Articol preluat de pe motoroute.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Cind mai mergeti la Hales in loc sa virati spre Ciolanu mai mergeti 2-3 km inainte si in Valea Izvoarelor faceti dreapta prin padure spre Sarata Monteoru, o sa vedeti un drum nou, asfalt foarte bun, printr-un tunel in padure.

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri
Oaspete
Comentezi ca oaspete. Dacă ai un cont, te rugăm să te autentifici.
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×