Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Scoala Moto Ami

Curs de echipamente la Şcoala Moto AMI

Recommended Posts

Învaţă totul despre echipamente de la profesionişti

Eşti la început de drum, aşa că este normal să ai multe întrebări. Când vine vorba despre echipament, nu lăsa loc de îndoieli. Vino la cursurile de echipamente organizate de Şcoala Moto AMI, cu ajutorul prietenilor de la Shop4Moto.

Echipamentul, cel mai bun prieten al motociclistului

Shop4Moto este o echipă de profesionişti, cu peste 10 ani experienţă în domeniul echipamentelor. Acest lucru alături de pasiunea pentru motociclete îi recomandă, astfel încât noi credem că sunt persoanele cele mai potrivite pentru a vă da un sfat.

Întrebările legate de preţuri, eficienţă, fiabilitate, dar şi multe alte criterii, îşi vor găsi răspunsul la cursurile despre echipament.

scoala-moto-ami-curs-echipamente

Învaţă de la profesionişti!

Cursurile de echipamente sunt oferite gratuit cursanţilor şcolii noaste, pentru că punem siguranţa mai presus de toate şi nu facem rabat atunci când vine vorba de informarea corectă a elevilor noştri.

Nu te speria dacă nu ai un buget mare. Prietenii de la Shop4Moto te vor ajuta cu sfaturi, ca tu să îţi alegi cel mai bun echipament şi să te încadrezi în bugetul pe care îl ai.

Când?

Te aşteptăm în fiecare zi de miercuri după-amiază. Îţi poţi face programare direct din PrograMotor, exact ca la orele de legislaţie şi cele de practică.

Siguranţa este pe primul plan când eşti motocilist. Nu lăsa dubiile despre echipamete nelămurite. Vino la cursurile de echipamente!

Cuvinte relevante: echipament, echipament de protectie, curs echipamente, shop4moto, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×