Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

video Colorado Trail, singurul motiv pentru care trebuie să vizitezi America!

Recommended Posts

Ok, am exagerat. America merită vizitată oricum, nu doar pentru o ture de bicicletă, chiar fiind ea și epică. Geografia Americii este atât de variată și completă, încât nu ai cum să te plictisești sau să ratezi vreo formă de relief.

Însă Colorado Trail este un motiv serios să strângi bani și să dai o fugă peste ocean. Haideți să o vedem pe scurt: 867 km lungime, 80% offroad, 55% potecă, 95% pedalabilă, 22.098 m diferență de nivel, 4.045 m altitudine maximă, 12 zile.

Colorado Trail este una din cele mai lungi, mai complete și mai intense trasee de bikepacking din SUA. Pentru o scurtă perioadă din an, vara, zăpada se topește complet dezvăluind peisaje absolut superbe, cu adevarat epice, în Munții Stâncoși din America de Nord.

Din Europa, o plimbare până peste ocean nu este la îndemâna oricui. Costurile sunt mari, dar se cam rezumă totuși la biletul de avion, al tău și al bicicletei tale. Că doar te duci acolo să pedalezi epic aproape 900 km pe bicicleta ta, nu pe una închiriată. Așa că merită avută în vedere plimbarea asta. O dată în viață…

Pentru ca informația să fie completă, cei interesați pot găsi la acest link și echipamentul recomandat pentru o astfel de tură unde, cel mai frumos este să fii independent de ce mai găsești în jurul tău. Așadar găsiți acolo echipamentul folosit de băieții din clip cât și greutățile pentru fiecare chestie în parte.

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare
Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×