Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

articole BMW Concept Link. Cum arată scuterul viitorului

Recommended Posts

Siluetă elegantă, conectivitate între pilot și mașinărie, posibilități de customizare și, evident, propulsie electrică. Asta ne pregătește BMW Motorrad, conform Concept Link – un scuter electric concept prezentat la Concorso D’Eleganza Villa D’Este. 

Se vor bea multe beri în Munchen până ca noi să vedem așa pe stradă, dar n-ar fi exclus ca unele tehnologii să fie adoptate mai devreme. De altfel, cei de la BMW spun că e un simbol pentru noua eră.

Deși nu s-a vorbit prea mult, acest scuter concept pare să aibă o nouă tehnologie de propulsie electică, spre deosebire de C Evolution – aflat deja în vânzare. Totul pare mult mai compact și este înghesuit în podeaua neagră.

Astfel, avem o secțiune spate și o șa mult diferite față de convențiile de acum. Acea șa, un fel de banchetă lungă și plată poate fi customizată și reglată în funcție de nevoile utilizatorului. Sub ea există un spațiu pentru bagaje.

BMW-Motorrad-Concept-Link9-800x533.jpg

Dincolo de designul futurist, BMW prezintă și câteva idei despre tehnologiile pe care le-am putea vedea în viitor pe scutere și motociclete.

De exemplu, au renunțat la panoul de bord, iar informațiile precum viteza sau datele GPS sunt proiectate direct pe parbriz.

Sistemul de infotaiment se sincronizează cu calendarul tău, îți arată destinația, te pune să alegi ce fel de drum vrei să urmezi (cel mai scurt, cel mai frumos, etc), ba chiar îți selectează și muzica potrivită.

BMW-Motorrad-Concept-Link10-800x533.jpg

Apoi, mașinăria se conectează la echipamentul moto. Astfel, cu un singur gest al mâini poți deschide compartimentul de bagaje.

După cum spuneam la începutul textului, acesta Concept indică noile direcții spre care se îndreaptă BMW Motorrad în materie de mobilitate urbană. Dar nu este exclus să vedem, în perioada următoare, câteva tehnologii implementate în gama de scutere.

BMW-Motorrad-Concept-Link2-800x533.jpg BMW-Motorrad-Concept-Link3-800x533.jpg BMW-Motorrad-Concept-Link4-800x533.jpg BMW-Motorrad-Concept-Link5-800x533.jpg BMW-Motorrad-Concept-Link7-800x533.jpg BMW-Motorrad-Concept-Link8-800x533.jpg BMW-Motorrad-Concept-Link6-800x533.jpg

Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×