Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Dual Motors

articole Front Line MX, noii ochelari de motocross de la Oakley provoacă...

Recommended Posts

Front Line MX, noii ochelari de motocross de la Oakley provoacă limitele performantei!

ochelari%20motocross%20Oakley%201.jpg

Cel mai nou venit în colecţia de ochelari de motocross High Impact de la Oakley este Front Line MX, un model care se distinge printr-un câmp larg de vedere periferică şi un design fără ramă. Sistemul de benzi tear-off laminate „Perimeter Seal” protejează lentila de praf, pietricele şi noroi, dar şi de umezeală, în timpul manşelor.

Sistemul de filtrare optică PRIZM™ permite riderului să distingă, chiar şi la viteze ridicate, între numeroasele nuanţe ale suprafeţei de rulare, pentru a aborda cât mai în siguranţă şanţurile şi denivelările. Mărimile M şi L sunt potrivite pentru cea mai mare parte a fizionomiilor dar şi pentru diversele tipuri de căşti off-road. Graţie tehnologiei Ridgelock, schimbarea lentilelor se face foarte uşor, etanşeitatea păstrându-se, ceea ce împiedică impurităţile să pătrundă în ochelari. Datorită sistemului “Perimeter Seal”, impurităţile nu pot pătrunde în spaţiul dintre lentilă şi tear-off, acest fenomen obstrucţionând vizibilitatea în cazul altor ochelari de motocross. Nu în ultimul rând, ochelarii Oakley Front Line pot fi purtaţi cu lejeritate şi împreună cu ochelarii de vedere, fără ca ergonomia să fie în vreun fel compromisă.

Lansaţi la începutul lunii mai în Statele Unite, aceşti ochelari de motocross vor sosi în curând şi în showroom-ul nostru, vom anunţa acest lucru de îndată ce îi primim. Până atunci, avem în stoc peste 50 de bucăţi din modelele Oakley Airbrake, Crowbar şi O2 Frame!

217

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×