Mergi la conţinut
Autentifica-te  
FRM

Hard Enduro Bucovina – 12-13 August 2017

Recommended Posts

8Campionatul Regional de Hard Enduro al Zonei Nord Est are programat in acest sfarsit de saptamana deja traditionala etapa de la Campulung Moldovenesc: Hard Enduro Bucovina. Organizator este Moto-Clubul MasterBike Cluj în parteneriat cu Asociatia ”Hai in Bucovina”, evenimentul fiind programat între 12 și 13 august 2017 după următorul orar:

 

Sambata – 12 AUGUST este ziua Prologului. Între 09:00 și 14:00 sunt programate inscrieri, secretariat și viza medicala. De la 09:00 la 14:00 vor fi efectuate verificări tehnice. Briefingul începe la ora 14:45. Prologul începe la ora 16:00. Rezultatele vor fi afișate la ora 19:00, iar apoi sportivii și spectatorii sunt invitați la o petrecere organizată de Asociația HAI IN BUCOVINA.

 

IMG_3431-2Duminica – 13 AUGUST – Ziua Concursului. La ora 08:45 – Briefing. Plecearea în coloană cu escorta Poliției este programată la ora 09:15. La ora 10:00 se dă startul separat pe fiecare categorie. La ora 18:00 este programată premierea. Petrecerea de final urmează să aibă loc la Aquarius, în Campulung Moldovenesc.


Traseul va fi marcat in totalitate pentru toate clasele A, B, C cu panglica portocalie KTM, vopsea portocalie si semne de orientare. Traseul greșit este marcat cu panglica ALBA.

Regulamentul Particular si Programul Hard Enduro Bucovina este disponibil aici.

Pagina de Facebook a organizatorului este disponibilă aici.

Site-ul evenimentului este disponibil aici.

Vă așteptăm!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×