Mergi la conţinut

Pompă cu… bluetooth de la Silca


Recommended Posts

Silca-Tattico-Bluetooth_wireless-mobile-Nu e o glumă, marca de top Silca are o nouă pompă mică cu bluetooth! Aceasta e o versiune îmbunătățită a modelului deja popular Tattico, de data asta ei spunând că e cea mai precisă pompă pe care o putem transporta în buzunar. Introdusă pe piață anul trecut, Tattico era deja o pompă mini premium din aluminiu, dar acum are inclus un senzor ce comunică cu o aplicație de pe smartphone pentru a vedea exact presiunea din roți. Chiar dacă nu e extrem de util să știm presiunea exactă la o reparație pe marginea drumului, pretențioșii vor fi fericiți să poată să își regleze exact presiunea dorită în roțile de MTB și ciclocros.

Silca-Tattico-Bluetooth_wireless-mobile-E util să ai un afișaj de măsură a presiunii pe o pompă mică, dar acest lucru adaugă greutate, mărește dimensiunile și în general nu e fiabil. Astfel, poate că ideea Silca de a adăuga un mic senzor de presiune Bluetooth în interiorul pompei este o soluție ideală.

Silca se laudă cu precizia și durabilitatea produselor, deci putem bănui că și acesta este un produs bun. Capabilă să măsoare până la 120 psi, noua pompă Tattico Bluetooth costă 120 USD și se conectează la aplicația iGauge pentru a măsura cu o precizie de =/- 2% în incremente de 1/2 psi.

Silca-Tattico-Bluetooth_wireless-mobile-Noua pompă păstrează construcția din aluminiu 6061, furtulul presta/schrader ascuns și radiatorul intern. Emițătorul BT este alimentat de la o baterie CR2030 ușor de înlocuit. Acesta pornește automat sub presiune și intră în modul de hibernare când presiunea e constantă sau când aplicația se oprește.

Silca-Tattico-Bluetooth_wireless-mobile-Aplicația iGauge e disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android. Odată aplicația pornită, aceasta va căuta pompa ce se trezește după ce se dau câteva pompe. Se ajustează apoi presiunea dorită. În final se oprește aplicația, se deconectează pompa și totul intră în hibernare.

 

Mai multe informații puteți găsi pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...