Mergi la conţinut
Noni

Clubul Motoveteranilor - O noua forma

Recommended Posts

Salut!

 

Am o noutate pentru voi, probabil ati primit si un mesaj deja de la mine. De azi, am creat un loc special pentru Clubul Motoveteranilor, chiar in interiorul comunitatii. Un club, asa cum se cuvine sa fie prezentat.

 

Fata de forma forumului, exista acum un header cu poza, logo si taburi dedicate continutului din club. Am imbunatatit experienta de a adauga continut in acest club, de a vedea si contacta membrii, de a impartasi lucrurile cu adevarat utile.
 

Daca pana acum singura solutie de a anunta si urmari evenimentele, de a vedea pozele de la intruniri, de a cauta membri pe harta, de a imparti linkuri si fisiere utile era prin forum acum toate acestea se pot face in sectiunile dedicate ale clubului. In felul acesta, membrii noi sau vizitatorii pot urmari mai usor continutul important.

 

follow.jpg

 

Cine administreaza clubul si care sunt regulile?

In momentul de fata, clubul online, este deschis oricui sa se alature si sa particile. Administratorul si moderatorul clubului este @Toni conform alegerii membrilor fondatori. Pe viitor, membrii fondatori vor alege directia clubului si modul acestuia de functionare.

 

Cum poti participa?

Daca ai poze de la intruniri, daca sunt evenimente (intalniri regulate sau evenimente anuntate) despre care sti ca vor avea loc, adauga-le in sectiunile dedicate:
Calendarul Clubului

Fotografiile Clubului

Fisierele Clubului

Linkurile Utile ale Clubului

 

Cum poti gasi membrii?

In club, exista si posibilitatea de a vedea membrii clubului pe harta, asa cum si-au adaugat locatia. Pe langa harta membrilor, exista si o lista a lor.

 

harta.jpg

 

Cum poti parasi clubul?
Te autentifici in comunitate, accesezi pagina clubului si apoi butonul "Paraseste club"

 

paraseste.jpg

 

Sper sa iti placa noua schimbare si nu uita ca este mereu binevenit in comunitate!

Noni

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×