Mergi la conţinut

Ducati XDiavel, surpriza festivalului European Bike Week de la Faaker See


Tiberiu Troia

Recommended Posts

Cea de-a 20-a ediție a celui mai mare eveniment custom din Europa a fost încununată de prezentarea oficială a ultimei variante Ducati XDiavel.

XDiavel

Model spectaculos produs de Ducati, XDiavel a produs senzație încă de la apariție, împărțind publicul în două tabere distincte: cei care s-au îndrăgostit iremediabil de motocicletă și ceilalți care au declarat că nu văd rostul unui astfel de model.XDiavel

Motocicleta era cunoscută și apreciată de toată lumea, chiar și de cei care nu agreau conceptul, dar Ducati a ales să prezinte în premieră mondială o ultimă variantă 2018, aici la Faaker See, la cel mai mare eveniment de custom și cruiser din Europa.

Noul model este disponibil în culoarea “Iceberg White” și este echipat cu suspensii îmbunătătite, care sporesc gradul de confort al pilotului și pasagerului.

În afară de noua variantă, firma din Bologna a venit la marele eveniment și cu XDiavel Experience Truck, un camion care a adus și pus la dispozitia publicului 20 de motociclete XDiavel model 2018.

XDiavelApărut pentru prima oara în 2016, Ducati XDiavel unește două lumi, aparent fără legătură: cea a cruiserelor americane care oferă o pozitie avansată a comenzilor pilotului și un stil de pilotaj relaxat, la viteze mai reduse, cu lumea Ducati, definită de caracterul sportiv al motocicletelor sale.

Rezultatul este o motocicletă plină de personalitate, pe care Ducati a transformat-o într-o adevarată marcă, stilul și designul italian fiind combinate cu tehnologia sofisticată de ultimă oră.

Noul model XDiavel 2018 Iceberg White poate fi comandat la Ducati România, magazinul din Bucuresti al companiei Metrotehnica Internațional, importatorul oficial al produselor Ducati în România.

Ducati XDiavel

Dacă vă interesează noile modele ale producătorului Ducati, mai jos puteti găsi prezentări și teste postate până acum.

Desmosedici Stradale, noul motor V4 prezentat de Ducati

Ducati a lansat modelul 1299 Panigale Final Edition

Ducati Multistrada 950 – test și prezentare

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Vezi articolul integral

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...