Mergi la conţinut

On a Mission – Alpine MTB Radventure 2017


freeriderro

Recommended Posts

Road trip-ul “On a Mission” a fost combinația perfectă între mtb, mâncare tradițională, prieteni și peisaje incredibile în cele mai frumoase culori ale toamnei. On a Mission a fost un concurs, iar câștigătorii au putut testat bicicletele electrice Specialized for BMW Turbo Levo, în Garmisch-Partenkirchen, Germania. De asemenea s-au dat la maxim pe trailurile Bike Republic din Sölden, dar au pedalat și prin St.Moritz, Elvetia.

On a Mission s-a desfășurat întreaga vară și a însemnat trei misiuni. Toată treaba a început cu Martin Söderström a cărui misiune a fost să aleagă trei bike parcuri la care să se poată ajunge într-un weekend. Astfel, grupul a ajuns în Bikepark Königsberg, Bikepark Planai și Saalbach Hinterglemm.

A doua misiune i-a fost dată lui Hannah Barnes. Ea a trebuit să pedaleze prin trei țări într-un singur weekend, destinațiile fiind Austria, Italia și Elveția.

Ultima misiune a fost îndreptată spre toți entuziaștii care s-au înscris la concurs. Ei trebuiau să plece într-o tură de 20 km și 1000 m diferență de nivel. De-a lungul turei trebuiau să facă poze, iar pe cea mai bună să o trimită la concurs. Câștigătoare a fost Kelly Jayne Emmerson din Anglia.

DISTRIBUIȚI
f50b185ab4884e17f2ad2b63aab78c81?s=96&d=

Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...