Jump to content

Problema acceleratie KTM


LaurAllex

Recommended Posts

Salut. Pe la inceputul toamnei mi-am cumparat un ktm exc-f 250 2008, la inceput functiona perfect, dupa vreo luna, daca acceleram de 5 ori, odata ramanea turat, daca acceleram odata sau de 2 ori isi revenea, ori il lasam 20secunde-1min si isi revenea singur. Cu timpul problema asta a inceput sa se maniste din ce in ce mai rau, acum trebuie doar sa trag milimetric de acceleratie si deja se tureaza ca un turbat si asa ramane, pot sa il las oricat si sa accelerez de cate ori vreau ca nu isi mai revine la turatia normala. Ca sa isi revina trebuie sa ii dau relantiul mai mic , cand ajung cu relantiul intr-un punct, turatia isi revine la normal, sta cateva secunde si moare motorul, ca sa il pot porni trebuie sa ii dau putin mai mare, apoi porneste si sta la relanti perfect, pana il accelerez.. iar bujia este mereu neagra, dar niciodata uda. In mers merge perfect.

De cand l-am luat, manca ulei de la schimb la schimb, acum 2 saptamani l-am dus la mecanic, a trebuit rectificate scaunele la supape, supape noi, kit piston nou, kit garnituri noi. A verificat si carburatorul si nu prea isi da nici el seama ce ar putea fi, a spus doar ca e uzat si trage aer fals pe langa clapeta.

Eu l-am dat jos si l-am verificat tot, chiar nu pot sa imi dau seama ce ar putea fi.. 

 

Videoclipul e facut inainte de a fi facut motorul. Atunci isi mai revenea din acceleratie, acum se si tureaza mult mai tare si nici nu isi mai revine

video-1510817294.mp4

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 2 years later...

Salut. Problema ta pare să fie legată de admisia de aer și amestecul de combustibil. Deși ai înlocuit multe componente, ar putea fi o problemă la circuitul de admisie sau o scurgere de aer nedepistată. Verifică cu atenție toate garniturile și furtunurile de admisie pentru scăpări de aer. De asemenea, poți încerca un carburator nou sau repararea celui actual de către un specialist.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...