Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati Open și Yeti au dezvoltat împreună un gravel bike

Recommended Posts

mgasch_OPENUPFAM_170905__DSC8964-copy-10Yeti este o marcă binecunoscută în lumea MTB-urilor pentru modelele lor full suspension foarte performante. Open Cycles este o companie cu care Yeti s-a mai intersectat în trecut și care împarte cu Yeti ideea de a construi biciclete așa cum și-ar dori ei să le aibă și să pedaleze pe ele.

mgasch_OPENUPFAM_170905__DSC8981-copy-10Yeti este o companie focalizată pe MTB-uri full suspension în timp ce Open produce gravel bike-uri și MTB-uri rigide foarte ușoare, dar ambele companii au în comun concentrarea atenției pe clienți și pe comunitatea acestora.

mgasch_OPENUPFAM_170905__DSC8926-copy-10Toate acestea au dus la modelul Open U.P. vopsit în culoarea Yeti Turquoise. Cadrul e același folosit la toate modelele de gravel bike Open, cu o geometrie agresivă și spațiu pentru anvelope 27.5×2.1, oferind practic o culoare nouă. Prețul este de 3200 USD, bicicleta fiind dotată printre altele cu frâne pe disc cu etrieri post-mount și o nouă furcă din carbon.

Una peste alta, dacă ai deja un Yeti turcoaz, noul Open Turquoise U.P. ar fi gravel bike-ul perfect să stea alături în colecție!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
c810fd3debb2ee0d736024221a17cf1f?s=96&d=

Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×