Mergi la conţinut

Noul model Sport Glide a ajuns la magazinul Harley-Davidson din București


Tiberiu Troia

Recommended Posts

Lansat în premieră mondială la EICMA 2017 și adus pe scenă de chitaristul trupei Guns N’Roses, Sport Glide poate fi văzut în magazinul din București.

Harley-Davidson Sport Glide

În rețeaua Harley-Davidson a devenit un obicei ca noile modele prezentate publicului cu ocazia unor evenimente de amploare, să fie trimise tuturor magazinelor din lume imediat după lansare.

Mă obișnuisem cu metoda, dar, de data aceasta, am impresia că cei de la departamentul logistică au făcut eforturi suplimentare și, la doar o lună de la prezentarea de la Milano, motocicleta a ajuns în magazine.

Văzând-o aici, în liniște, fără presiunea marilor expoziții, în care nu poți savura detaliile, am admirat simplitatea sistemului de decuplare rapidă a carenei.

Detaliu nou în cazul carenei, prinderea este o adaptare a sistemului folosit la parbrizele opționale oferite de constructor, prin înlăturarea carenei rezultând un aspect complet diferit al motocicletei.

Un sistem tot atât de simplu este instalat pe gențile laterale, foarte ușor de demontat, spre deosebire de modelele mai vechi, la care gențile erau mult mai greu de demontat și, până la urmă, pentru comoditate, toată lumea le lăsa pe motocicletă cu anii.

Harley-Davidson Sport Glide

În rest, pe motocicletă sunt folosite toate elementele constructive utilizate pe celelalte opt modele ale noii familii Softail: motorul Milwaukee Eight 107, noul cadru Softail, amortizoarele Showa inversate de 43 mm cu cartuș, amortizorul spate cu controlul hidraulic de la distanță al preîncărcării, lumini cu tehnologie LED, cruise control electronic și roțile echipate cu niște superbe jante, numite Mantis.

Modelul Sport Glide este disponibil în trei variante de culoare, argintiu, vișiniu și negru lucios – Silver Fortune, Twisted Cherry și Vivid Black, iar prețurile sunt între 18.505 Euro și 18.862 Euro, în funcție de culoare.

.

Dacă nu ați văzut lansarea modelului Sport Glide, mai jos puteți citi articolul postat cu acea ocazie.

Harley-Davidson a lansat modelul Sport Glide, prezentat de Gilby Clarke, chitaristul de la Guns N’ Roses

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Vezi articolul integral

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...