Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati ShockStop este o nouă tijă cu suspensie, cu un design interesant

Recommended Posts

Shockstop-Seatpost-tunable-suspension-sePiața și istoria ciclismului nu duc lipsă de tije de șa cu suspensie, unele au avut succes mai mare, altele mai puțin… cert e că ele există încă de la începutul MTB-urilor, iar în ultima vreme de când gravel bike-ul a revenit la modă, au revenit și acestea, exemple fiind Specialized CG-R sau Canyon VCLS. Redishift Sports vin și ei cu o idee de sistem de amortizare a șocurilor mici, chiar unul reglabil.
Shockstop-Seatpost-tunable-suspension-seCeea ce diferă la noua tijă cu suspensie ShockStop față de alte modele este unghiul și posibilitatea de reglaje. Tijele telescopice suferă frecări datorită faptului că forțele și direcția de culisare nu sunt paralele, modelele cu mai multe brațe sau flexibile schimbă poziția șeii. Prima categorie însă este de obicei grea iar a doua nu oferă o cursă prea mare. ShockStop se află între două forțe directe, poziționată perfect pentru a obține o cursă de 35 mm.
Shockstop-Seatpost-tunable-suspension-seshockstop-seatpost-spring-rate-and-tuninModelul te lasă să alegi tăria arcului și pretensionarea acestuia. Astfel te poți poziționa oriunde între foarte moale cu un sag ceva mai mare până la destul de tare pentru cei ce pedalează orientați mai spre performanță. Rezultatul esteo reducere cu 60% a forțelor de impact și o scădere a vibrațiilor transmise la ciclist, pentru a se simți mai puțin obosit și mai proaspăt după o zi lungă în șa.
Suspensia are patru brațe care îi permit șeii să își păstreze unghiul de înclinație pe toată cursa.
Shockstop-Suspension-Seatpost-spec-sheetProducătorii promovează tija pentru orice tip de utilizare, de la șosea la oraș și de la eBike la MTB hardtail, dar utilizarea cea mai populară va fi cu siguranță pe gravel bike-uri la turele și concursurile de lungă durată pe offroad.
Shockstop-Seatpost-tunable-suspension-sePrețul de vânzare anunțat este de 199 $, dar acum se poate comanda una la 139 $ pe Kickstarter. Campania s-a lansat pe 10 aprilie și a doua zi aproape s-a triplat cererea minimă, așa că fondurie s-au strâns, dar mai există încă oferte promoționale pe pagina campaniei.
Informații de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×