Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Dual Motors

Yamaha Tracer 900 GT: un pachet extrem de performant pentru touring...

Recommended Posts

Yamaha Tracer 900 GT: un pachet extrem de performant pentru touring de mare clasă

2018_YAM_MT09TRGT_EU_BNS4_S.png

Lansat în urmă cu trei ani, Yamaha Tracer 900 s-a impus rapid drept unul dintre cele populare modele sport tourer din clasa in plina expansiune a motocicletelor cu o cilindree sub 1.000 cmc. Tocmai de aceea, pentru 2018, Yamaha s-a concentrat pentru întărirea punctelor forte ale acestui model dar şi pe noi îmbunătăţiri şi caracteristici care să facă mai uşoară viaţa pasionaţilor de touring de mare amploare. Acesta este noul Tracer 900 GT, o motocicletă rafinată, pregătită pentru cele mai lungi şi mai complexe aventuri!

Astfel, parbrizul a fost mărit, oferind o mai bună protecţie împotriva vântului şi ploii, reglându-se manual în poziţia dorită. Scăriţele pasagerului au fost şi ele revizuite, împreună cu mânerele de susţinere pentru acesta sau aceasta. Modificari subtile dar eficiente au fost aduse carenelor, imaginea oferită de motocicletă devenind şi mai atractivă, fenomen la care contribuie şi forma revizuită a rezervorului. Bascula din aluminiu a fost revizuită , la fel ca şi setările amortizorului, acestea urmărind mai bine linia touring, dar şi modificăarile în dinamică aduse de noile valize laterale tip hard case. Atât şaua pasagerului cât şi cea a pilotului au un design nou, fiind mai confortabile, cu un look premium, trebuind să menţionăm ca şaua pasagerului are două poziţii, „high” şi „low”, pentru a satisface toate preferinţele. Atenţia la detaliile specifice touringului de mare distanţa se vede şi din faptul că porţiunea rezervorului care vine în contact cu corpul pilotului este căptuşită.

Nu am încheiat însă aici, trebuie să menţionăm şi bordul TFT, foarte modern, care este o adevărată centrală de informaţii, un detaliu important atunci când pleci la drum lung, menit a asigura un confort psihologic. Întocmai ca la o maşină premium, acestă motocicletă vine echipată cu cruise control, pentru lungile transferuri pe autostradă, care se poate dezactiva prin aplicarea frânelor, a ambreiajului sau a acceleraţiei, sistemul reintrând în modul de lucru prin apăsarea unui buton şi fiind funcţional în treptele patru, cinci şi şase, la viteze între 50 – 180 km/h.

Sistemul QuickShift permite schimbări de trepte „fine ca mătasea”, un fapt care va fi apreciat de către amatorii de performanţă. Desigur, ca o motocicletă care e pregătită să traverseze continentele, manşoanele încălzite nu aveau cum să lipsească, Yamaha anunţând întregul „pachet” pe care va oferi în curând Tracer 900 GT la un preţ performant!


Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×