Mergi la conţinut

Dark Matter, un gravel superb de top de la Argon18


freeriderro

Recommended Posts

argon18-dark-matter-gravel-road-bike-01-Toamna trecută Argon18 au lansat cursiera endurance Krypton despre care au spus că este bicicleta cu cea mai multă inginerie din lume, un pas înainte față de cursierele clasice produse de ei până atunci. Acum au aplicat o mare parte din acele inovații într-un nou model ce e aproape la fel de rapid, dar orientat spre drumuri mai proaste. Noul Argon18 Dark Matter e un gravel bike ce folosește stay-uri mai scurte decât Krypton, dar păstrează lungă zona frontală și adaugă niște elemente interesante de design.
argon18-dark-matter-gravel-road-bike-04.argon18-dark-matter-gravel-road-bike-03.În față se regăsește sistemul 3D Plus de capac al cuveților care oferă înălțime de 0, 15 sau 30 mm pentru ghidon, totul integrat în cadru pentru un aspect curat și pentru ca bicicleta să poată fi adaptată pentru mai multe tipuri de cicliști.
argon18-dark-matter-gravel-road-bike-11-La fel cu Krypton, brațele furcii sunt îndoite pentru a flexa și a absorbi vibrațiile înainte de a ajunge la mâini. Cadrele mai mici au furci ce aduc roata mai aproape de cadru decât cele mair, pentru a oferi manevrabilitatea perfectă și pentru a evita atingerea roții cu pantoful.
argon18-dark-matter-gravel-road-bike-06.Cadrul e proiectat să accepte anvelope maxime de 700×45 mm, fără a se menționa dacă se pot monta roți 650b. Dacă se montează aripi sau deraior față eTap, dimensiunea maximă pe spate devine 700×40 mm.
argon18-dark-matter-gravel-road-bike-10.Sistemul modular de rutare internă este foarte elegant, compatibil cu sisteme mecanice și electronice 1x sau 2x.
argon18-dark-matter-gravel-road-bike-02.Tija de șa din carbon și seatstay-urile coborâte amortizează vibrațiile în spate iar chainstay-urile scurte cresc accelerația, tracțiunea și fac bicicleta mai agilă, ceea ce o face să fie orientată mai mult pe partea de competiție gravel.
argon18-dark-matter-gravel-road-bike-09.Pentru cei ce vor să monteze deraior în față, acest adaptor demontabil folosește cele două șuruburi ale suportului de bidon, permițând în același timp și montarea acestuia. În spate există opțiunea unei urechi de schimbător Shimano Direct Mount.

argon18-dark-matter-gravel-road-bike-13.Protecția pentru downtube permite montarea încă a unui suport de bidon și ascunde portul de acces la cabluri, permițând un service facil al schimbătoarelor și frânelor.

argon18-dark-matter-gravel-road-bike-08.Există porturi pentru cabluri mecanice sau electronice la schimbătorul față dacă e nevoie de ele.

argon18-dark-matter-gravel-road-bike-07.Unde e nevoie sunt montate protecții de lanț din silicon. Cadrul are o scurgere metalică în cel mai jos punct al său pentru a permite scurgerea apei.

Greutatea anunțată a cadrului este de 1300 g în mărimea M, vopsit și fără accesorii, iar furca are 470 g cu prinderile de aripi incluse. Prețurile și data lansării nu au fost încă anunțate.

Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...