Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutatiMarin San Quentin: un hardtail pentru poteci și… DirtJump!

Recommended Posts

Mai rar ai ocazia să auzi că cineva construiește un hardtail de poteci care să poată fi folosit și la DirtJump, însă ideea mi se pare de departe bună, din simplul motiv că am cunoștiințe care practică DirtJump-ul dar care adoră și potecile. Iar faptul că acum ai la dispoziție o bicicletă potrivită pentru ceea ce-ți place să faci, este lăudabil.

marin-san-quentin-3.jpg?x20673Matt Jones pe noua sa creație.

Ideea a fost simplă încă de la început, dar mai greu de pus în practică: bicicleta urma să ofere ore nesfârșite de distracție și să aibă un preț decent. Costul pentru versiunea entry este de 849 de euro, cât se poate de rezonabil, fără să afecteze cumva din prestația bicicletei, pe când cea mai scumpă versiune este oferită pentru 1.849 de euro.

marin-san-quentin-2.jpg?x20673Versiunea entry-level.

Evident, utilizarea la potențial maxim a acestei biciclet rămâne rezervată doar pentru câteva sute de rideri din lume, însă uneori este bine să știi că ai la dispoziție un headtube de 65 de grade și un chainstay de doar 425mm, pe un hardtail. Reach-ul este de 444mm pentru dimensiunea M a cadrului, iar stack-ul de 590,7mm.

marin-san-quentin-1.jpg?x20673Și versiunea de top, cu tijă de șa hidraulică.

Matt Jones și-a adus din plin contribuția la construcția acestui model și îl poți vedea în acțiune în clip-ul de mai jos:

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/264339169″ w=”640″ h=”270″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>
<p><a href=”https://vimeo.com/264339169″>2018 Marin San Quentin</a> from <a href=”https://vimeo.com/marinbikes”>Marin Bikes</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×