Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati BikeRehab Racing Team anunță a 2a ediție pentru Hagieni XC – Ograda Veseliei

Recommended Posts

Pe 30 iunie 2018 BikeRehab Racing Team și Ograda Veseliei, dau startul cele de-a doua ediții a cursei Hagieni XC – Ograda Veseliei. Traseul pentru adulți are o lungime de 26 km, o diferență de nivel de 276 m și un grade de dificultate mediu, potrivit organizatorilor.

Hagieni-XC-Ograda-Veseliei-2018-1024x536

La start se pot înscrie adulți și copii, taxa de participare variind între 40 și 60 lei în funcție de categorie și data la care se face plata. Există și categoria “Copii cu înscriere gratuită” pentru cei care optează să concureze fără pachet de concurs.

Pentru ediția 2018 există și cursa pentru Avansați cu o lungime de 37 km (aproape 2 ture). Cei care au fost în 2017 în top 10 (la Clasamentul General), cât și cei care vin pentru prima oară, dar sunt antrenați, se vor înscrie la cursa lungă, la această categorie și premiile fiind mai mari.

După concurs, în incinta Fermei Ograda Veseliei, concurenții sunt așteptați la petrecere cu muzică și foc de tabără. Locația este potrivită și pentru camping, așa că se poate rămâne peste noapte.

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×