Mergi la conţinut

Yamaha YZ85, puternic reinnoita pentru 2019!


Dual Motors

Recommended Posts

Yamaha YZ85, puternic reinnoita pentru 2019!

Modelul 2019 al crosser-ului Yamaha YZ85 se bucura de o serie de imbunatatiri care sunt axate pe performante si ergonomie. Cu suspensii noi dar si cu un propulsor nou-nout, YZ85 promite sa fie alaturi de rideri, oferindu-le performante capabile sa te conduca pe prima treapta a podiumului, la pachet cu o fiabilitate fara pereche!

2019_YAM_YZ85LW_EU_DPBSE_ACT_005-60675.j

Designul motorului de 85 cmc, in doi timpi, racit cu aer este unul cu totul nou, supapele lamelare si cunoscutul Yamaha Power Valve System (YPVS) lucreaza impreuna cu un nou cilindru si chiulasa, arbore cotit, transmisie, evacuare si unitate CDI. Astfel, pilotului i se furnizeaza putere si tractiune la o gama larga de turatii, inclusiv la cele mai inalte. Cadrul tip leagan semi-dublu din otel, subcadrul si bascula au fost reproiectate, transmitand o senzatie de usurime si consistenta pilotului, de-a lungul celor mai dificile manse si sunt usor de intretinut. Saua este plata si confortabila, ghidonul conic este ajustabil pentru patru pozitii, la fel ca si manetele, stiut fiind faptul ca aceasta motocicleta trebuie sa acomedeze rideri, baieti si fete, de diferite dimensiuni, aflati la varsta adolescentei, care cel mai probabil au invatat motocross pe YZ65. Yamaha se concentreaza atent pe nevoile riderilor de motocross, gama producatorului nipon acoperind integral cilindreele folosite de un pilot de-a lungul carieri, de la primii pasi pe 50 cmc, la “bestiile” de 450 cmc.

Sistemul de franare este si el updatat, conductele de frana sunt rerutate, iar discurile tip wave, 220 mm pe fata si 190 mm pentru spate opereaza precis si eficient. Furca KYB cu arcuri de 36 mm este usor de setat, absorbind cu brio socurile dar oferind si o manevrabilitate exceptionala, iar amortizorul KYB a fost astfel reglat incat sa lucreze unitar cu noul sasiu. Nu in ultimul rand, tinerii rideri vor fi incantati sa descopere o motocicleta care arata atractiv, look-ul si kitul grafic fiind puternic inspirate din motocicletele echipei de uzina Yamaha. Iar cu noul YZ85, ca si pana acum de altfel, nimic nu ii opreste pe tineri sa ajunga sa concureze la cele mai inalte niveluri ale sportului!


Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...