Mergi la conţinut

MotoGP Barcelona: Lorenzo domină prima zi de antrenamente libere


Motobikes

Recommended Posts

Jorge Lorenzo își continuă forma de zile mari de la Mugello, unde a luat prima sa victorie pe Ducati, în prima zi de antrenamente libere în Marele Premiu al Cataloniei, obținând cel mai bun timp în a doua sesiune a zilei.

DfvfoUgW0AI42tP.jpg

De dimineață, Valentino Rossi a fost cel care a strălucit, italianul fiind cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere, urmat de cei doi piloți de la echipa de uzină Ducati, în ordinea Dovi – Lorenzo. Asta după ce Marc Marquez fusese cel mai rapid în prima jumătate a sesiunii. În stilul său caracteristic, campionul en-titre a pornit ca din pușcă de la boxe, fiind cu aproape o secundă mai rapid decât oricare dintre adversari pentru primele 20 de minute.

Succesul lui Rossi și al riderilor de la Ducati în sesiunea de dimineață a fost ajutat și de faptul că Marquez a preferat să nu pună gume noi pe final, continuând să lucreze la ritmul de cursă și apropiindu-se de mai multe ori de limita absolută în felul spectaculos în care ne-a obișnuit.

În sesiunea de după-amiază, Marc Marquez a continuat să lucreze la ritmul de cursă, mergând 18 tururi la rând cu un pneu față hard, până când acesta a cedat și spaniolul a căzut, spre finalul sesiunii. Astfel, Marquez a încheiat această a doua sesiune într-o poziție neobișnuit de slabă – locul 12.

Dfu_jypXcAAbVvI.jpg

Jorge Lorenzo a a strălucit în sesiunea de după-amiază, bătându-i timpul lui Rossi de dimineață și instalându-se în frunte, cu un avantaj de o zecime de secundă față de următorul clasat, Andrea Iannone, care a arătat din nou că poate să meargă foarte tare pe un tur sec de pistă. Maverick Vinales pare să fi găsit o soluție pentru pista de casă, căci a îmbunătățit pe final, obținând locul al treilea, la mai puțin de jumătate de secundă de Lorenzo.

Hafizh Syahrin a impresionat în acest debut de GP, fiind al nouălea clasat în sesiunea de după-amiază. Cei de la Suzuki l-au adus pe pilotul de teste Sylvain Guintoli la această etapă în calitate de wild-card, francezul fiind momentan la peste două secunde de lider.

3BANNER-MOTOBIKE.RO-aleasa.jpg

Sursa

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...