Mergi la conţinut
Autentifica-te  
pemotoare.ro

teste Triumph Street Triple 765 R – Test | Prim contact

Recommended Posts

street-triple-review-ok.jpeg

FILM | Primele impresii despre noul Street Triple după o zi de viraje – locul unde o astfel de motocicletă dă tot ce-i mai bun. 

Chiar dacă acum am un adventure-touring, încă am o slăbiciune pentru roadstere. Prima mea motocicletă a fost un naked de clasă medie – o Honda. Dar îmi amintesc că pe vremea aceea mă uitam cu o ușoară invidie la farul dublu, rotund, semnatura roadsterelor Triumph. Aducea un plus de caracter. Asta și motorul cu trei cilindri în linie, care întotdeauna m-a fascinat – combină performanțele unui patru în linie cu cuplul unui bicilindru. Nu trebuie să-l turezi așa de tare și sună ca un… greier. 

Triumph a rafinat de-a lungul timpului nakedul de clasă medie Street Triple. Acum a ajuns la 765 cmc, iar motorul va fi baza propulsiei Moto 2, de anul viitor. 

Recunosc, încă am o slăbiciune pentru naked-urile Triumph, așadar l-am invidiat puțin pe Bogdănel când mi-am dat seama că acest test o să-i revină lui. Așadar, iată primul nostru test cu Triumph Street Triple. Il puteți vedea mai jos sau direct pe canalul nostru de YouTube. Subscribe pentru mai multe teste similare. 

Triumph Street Triple e disponibil în mai multe variante: Street Triple S, Street Triple R și Street Triple RS, în ordinea performanțelor. Noi am avut pe mână versiunea Street Triple R – pe care-am luat-o de la Motoboom. 

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×