Mergi la conţinut

Pinarello Bolide TR+ vine la Kona cu frâne pe disc


freeriderro

Recommended Posts

2019-pinarello-bolide-tr-aero-triathlon-Construită original pentru probele de contratimp ale echipei Team Sky, modelul 2019 Pinarellor Bolide TR+ își extinde gama de utilizare adăugând spații de depozitare și alte câteva modificări. Cadrul rămâne aproape identic, însă trece la frâne pe disc și primește cutii de depozitare în partea de jos și de sus a cadrului, aerodinamica totală fiind îmbunătățită iar bicicleta mai eficientă.

În filmul de mai sus e prezentat modelul iar mai jos triatletul Cameron Wurf prezintă noua sa bicicletă și explică care sunt beneficiile.

2019-pinarello-bolide-tr-triathlon-bike-Datorită regulilor mai puțin exigente din triatlon, Pinarello au putut să includă în cadru spații de depozitare care nu doar aduc hrana și alte obiecte la îndemână dar ajută și aerul să curgă mai eficient peste cadrul. Tuburile păstrează forma Flatback iar tija de șa include un sistem de prindere în spate pentru a putea transpota mai multe bidoane.

2019-pinarello-bolide-tr-disc-brake-triaFrânele pe disc simplifică zona frontală, deși modelul cu frâne pe jantă integra foarte bine cleștii de frână în interiorul cadrului. Există acum spațiu suficient pentru anvelope 800×28. Bicicleta vine cu ax thru și discuri de 160 mm la ambele roți și folosește furcă cu gât conic pentru o rigiditate superioară.

2019-pinarello-bolide-tr-disc-brake-tria2019-pinarello-bolide-tr-aero-triathlon-Tot cadrul folosește forma asimetrică specifică Pinarello. Există două versiuni de cadru: modelul superior Bolide TR+ cu fibre de carbon Torayca T1100 G UD ce conțin și tehnologia NanoAlloy și modelul standard Bolide TR cu fibre Torayca T700.

2019-pinarello-bolide-tr-aero-triathlon-Bicicletele complete vor fi disponibile spre finalul anului, în combinații de negru și roșu și cu echipare Shimano Dura-Ace sau SRAM Red, majoritatea cu roți cu profil mare SwissSide.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...