Mergi la conţinut
Autentifica-te  
FRM

Motocros – Ultima etapa – Sfantu Gheorghe 27.10.2018

Recommended Posts

C43A0364 69 669Ultima etapa de Motocros a acestui sezon este programata in acest sfarsit de saptamana la Sfantul Gheorghe. Sambata, 27 octombrie 2018, clubul Sugas Sfantu Gheorghe organizeaza etapa a V-a din Campionatul National Individual al României la Motocros 2018.

Vor concura clasele: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2.

Programul de desfasurare:

C43A0067 2508:00 – 10:00 REVIZIE TEHNICĂ
10:10 ȘEDINȚĂ DE JURIU 1
10:20 INFORMARE SPORTIVI – GRILA DE START
10:30 – 10:40 50CC ANTRENAMENT LIBER – 50 CC JUN. 2 + 50 CC JUN. 3
10:45 – 11:00 VET+AMA ANTRENAMENT LIBER – VETERANI + AMATORI
11:05 – 11:20 85CC+65CC ANTRENAMENT LIBER – 85 CC + 65 CC
11:25 – 11:45 MX1+MX2 ANTRENAMENT LIBER – MX1 + MX2
12:00 – 12:15 50CC ANTRENAMENT OFICIAL + PROBE START – 50 CC JUN. 2 + 50 CC JUN. 3
12:20 – 12:35 VET+AMA ANTRENAMENT OFICIAL + PROBE START – VETERANI + AMATORI
12:40 – 12:55 85CC+65CC ANTRENAMENT OFICIAL + PROBE START – 85 CC + 65 CC
13:00 – 13:20 MX1+MX2 ANTRENAMENT OFICIAL + PROBE START – MX1 + MX2

C43A0438 23(13:20*) 13:30 – 13:45 (13:20*) 13:30 – 13:45 50CC MAN 50CC MANȘA 1 – 50 CC JUN. 2 + 50 CC JUN. 3 (10 MIN + 2 TURE)
(13:35) 13:45 – 14:05 VET+AMA MANȘA 1 – VETERANI + AMATORI (10 MIN + 2 TURE)
(13:55) 14:05 – 14:25 85CC+65CC MANȘA 1 – 85 CC + 65 CC (15 MIN + 2 TURE 85 CC / 10 MIN + 2 TURE 65 CC)
(14:20) 14:30 – 14:55 MX1+MX2 MANȘA 1 – MX1 + MX2 (20 MIN + 2 TURE)
(15:05*) 15:15 – 15:30 50CC MANȘA 2 – 50 CC JUN. 2 + 50 CC JUN. 3 (10 MIN + 2 TURE)
(15:25) 15:35 – 15:55 VET+AMA MANȘA 2 – VETERANI + AMATORI (10 MIN + 2 TURE)
(15:50) 16:00 – 16:20 85CC+65CC MANȘA 2 – 85 CC + 65 CC (15 MIN + 2 TURE 85 CC / 10 MIN + 2 TURE 65 CC)
(16:15) 16:25 – 16:50 MX1+MX2 MANȘA 2 – MX1 + MX2(20 MIN + 2 TURE)

17:00  CEREMONIE DE PREMIERE

C43A0405 99ATENTIE: Toate motocicletele vor fi obligatoriu in Zona de Asteptare cu 10 minute inainte de Start! *50cc: recomandat
Programul Competitiei poate suferi modificari in functie de conditiile meteo si de numarul sportivilor!

Toti sportivii claselor mari care vor urca pe podium vor primi premii din partea producătorului francez de lubrifianți YACCO.

Programul si Regulamentul Particular al CNIR MX Et.V – 27.10.2018 Sfantu Gheorghe este disponibil aici.

Indicatii Google Maps pentru a ajunge la circuit puteti obtine accesand acest link.

Clasamentul General CNIR MX dupa 4 etape este disponibil aici.

Va asteptam!

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×