Mergi la conţinut

noutatiCanyon Aeroad primește o versiune mai ieftină CF SL


freeriderro

Recommended Posts

2019-Canyon-Aeroad-CF-SL-Disc-7_affordabChiar dacă Canyon lansează noi modele de performanță cum e noul Lux pentru XC, vânzările directe merg foarte bine și cu biciclete mai accesibile, din materiale alternative celor de pe modelele de top. Ultimul model care a primit un astfel de tratament este cursiera aero Aeroad care a primit un cadru din carbon economic CF SL, mai ieftin ca modelele de top CF SLX.

Tactica folosită la Aeroad CF SL nu e ceva nou, Canyon aplicând metoda și la modelul de ciclocros Inflite care a primit o versiune CF SL dar și modelul de Cupă Mondială DH Sender care a primit o versiune din alumniniu sau versiunea de aluminiu a gravel bike-ului Grail.

2019-Canyon-Aeroad-CF-SL_affordable-carbConfecționarea de modele mai ieftine din carbon e un pas logic pentru o companie cum e Canyon. Folosind aceleași matrițe, ei trebuie doar să reproiecteze straturile de carbon folosind materiale mai ieftine. Lucrul acesta nu e neapărat ușor pentru că rigiditatea trebuie să rămână de top dar cu o greutate mai mare în general cu 100-200 g.

Noua versiune Aeroad CF SL, comparată cu versiunea CF SLX, nu prezintă diferențe vizuale evidente exceptând un X în plus pe toptube. Acest lucru deoarece pe exterior cadrele sunt compet identice, ceea ce înseamnă că performanțele aerodinamice sunt neschimbate la modelul economic CF SL.

2019-Canyon-Aeroad-CF-SL-Disc_affordableCadrul CF SL e disponibil în variantă cu frâne pe disc și e pregătit pentru transmisie electronică, setul incluzând la prețul de 2000 Euro cadrul, furca, cuveții, tija de șa. ghidonul și pipa.

2019-Canyon-Aeroad-CF-SL-Disc-8-Di2_affoLa 3200 Euro e disponibil modelul Aeroad CF SL Disc 7.0 echipat cu componente 105 și roți din carbon Reynolds. La 4700 Euro e disponibil modelul Aeroad CF SL Disc 8.0 Di2 cu transmisie Ultegra Di2 și roți DT Swiss ARC 1400 tubeless din carbon care e disponibilă și în varianta feminină WMN.

2019-Canyon-Aeroad-CF-SL_affordable-carbEste disponibilă și o variantă de Aeroad CF SL cu frâne pe jantă, setul cadrului având același preț de 2000 Euro dar incluzând pe lângă cadru, furcă, cuveți, tijă, pipă și ghidon și un set de clești de frână Shimano Ultegra cu prindere directă gata instalați.

2019-Canyon-Aeroad-CF-SL_affordable-carbBicicletele complete încep de la 2700 USD pentru modelul Aeroad CF SL 7.0 (sau WMN) cu echipare 105 până la 4200 Euro pentru Aeroad CF SL 8.0 Di2 tot cu Ultegra.

Canyon-Aeroad-CF-SLX_Canyon-SRAM-womens-Întrebarea e dacă merită cheltuiți banii în plus pentru versiunile CF SLX, diferența fiind de doar circa 100 g la greutate. Interesant e că sunt disponibile modele CF SLX la prețuri mai bune decât cele CF SL datorită faptului că există discount-uri pentru modelele 2018, așa că înainte de a plasa o comandă este bine de verificat diverse variante cu ambele tipuri de cadru pentru a găsi cea mai avantajoasă ofertă.

Vizitați pagina producătorului pentru mai multe informații și comenzi.

Informații de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...