Mergi la conţinut

Riderul prevăzător face revizia motocicletei pe timp de iarnă. La Moto Hub.


Motobikes

Recommended Posts

Se spune că omul înțelept își face vara sanie și iarna car. Și motociclistul înțelept face revizia motocicletei pe timp de iarnă. Ceea ce se potrivește la fix cu oferta prietenilor noștri de la service-ul Moto Hub din București.

45677013_607384169677896_429716999145259

De ce e mai bine să faci revizia iarna? Sunt mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că primăvara toate service-urile se aglomerează serios, când o mulțime de bikeri vor să-și pună la punct motocicletele înainte de a începe sezonul. Asta înseamnă că suni azi și te programează peste o săptămână-două. Timp în care te uiți cu jind la vremea însorită și la motocicliștii care se bucură de ea, căci și-au făcut revizia din timp.

În al doilea rând, ideal pentru motor este să schimbi uleiul la începutul iernii. Dacă lași motocicleta să se „odihnească” peste iarnă cu uleiul uzat în motor, propulsorul va fi atacat pe interior de compușii acizi care apar în uleiul vechi. Cu un ulei proaspăt, nu mai ai această problemă.

În plus, odată cu schimbările climei din ultimii ani, nu știi niciodată când începe sezonul. Dacă ai motocicleta pregătită și vremea e bună în ianuarie, poți să te bucuri de mersul pe două roți, liniștit fiind că toate consumabilele sunt noi.

Așadar, dacă vreți să fiți prevăzători, Moto Hub are o oferă interesantă pentru voi. Având în vedere că a venit frigul și mulți rideri au agățat casca în cui și au parcat motocicleta pe termen nedeterminat, oamenii de la Moto Hub vă preiau motocicleta de unde o țineți și v-o returnează după revizie. În felul acesta, rezolvați întreținerea motocicletei în timpul în care oricum nu o folosiți, apoi veți fi gata de drum, oricând ar începe sezonul.

Sursa

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...