Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Nu poți să-ți permiți un Kawasaki Ninja? Încearcă un Kawaiski Niaja!

Recommended Posts

Cu toții ne amintim de treningurile Adibas, care probabil încă mai există, produse fiind într-o fabrică din China, copii mai mult sau mai puțin fidele ale mărcii de renume din Germania. Ei bine, și lumea moto se confruntă cu aceste clone ieftine. Vă prezentăm noul și minunatul Kawaiski Niaja.

kawaiski-niaja.jpg

E lucru știut că statul chinez are un fel propriu de a privi conceptele de drept de autor și brevet. Majoritatea produselor contrafăcute vin din China, uneori fiind produse chiar de către furnizorii companiilor străine pentru care fac produsele originale.

Nu știm dacă cei care au produs acest „Kawaiski Niaja” au vreo legătură cu Kawasaki, sau dacă pur și simplu au copiat cu nerușinare modelul Kawasaki Ninja 300, dar efectul, cel puțin pentru noi, europenii, este cât se poate de amuzant.

După o scurtă anchetă efectuată de un utilizator de Reddit, rezultă că Niaja este oferit în diferite variante de cilindree, cu prețuri demne de eticheta „Made in China”: echivalentul a 800 de dolari pentru 125 și 1.500 de dolari pentru varianta 300. Plecând de la aceste prețuri de vânzare, este clar cât s-a investit în dezvoltare și producție. Nu suntem siguri că am testa un astfel de model, dacă ni s-ar oferi.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×