Mergi la conţinut

Intrunirea anuala 2019


Toni

Recommended Posts

Credeam ca se doreste sa stam toti intr-un loc, unde sa avem si sedinta

Ma intreb, daca suntem dispersati se va mai tine??

Daca tot faceti sapaturi, dece nu cautati un loc in care sa incapa toata lumea

din lista ramasa?

Am in lista persoane care au rezervat si pentru alti colegi, dupa care si-au schimbat 

locatia. Ce sa inteleg? Dumnealor se muta si cei pentru care au rezervat raman in complexul

Cozia Calimanesti?

 

Invatatura de minte, avans fiecare pentru rezervare personala si cine se carmeste,

sa se descurce singurel cu hotelul. Nu sa lase pe seama altora.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 4 ore ivan_pedala a scris:

Am notat...poate trag o fuga pana acolo si rezerv, oricum, nu stam noi in cort! Sunt destule variante!:clap:

 

Ivan ma iei si pe mine in calcul o dubla doua nopti.

Multumesc.

P.S.

Daca e nevoie de avans dai un semn.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.......deci sa nu pun cortul.... :P vreau "#sieu" pentru mine si inca unu' din Ardeal (o camera dubla), asta in ideea de a sta gramada cei ce nu vor cazarea cu stelele alea de general....daca nu, se va putea face ceva la fata locului.

 

@ytu60 "Credeam ca se doreste sa stam toti intr-un loc, unde sa avem si sedinta

Ma intreb, daca suntem dispersati se va mai tine??"

 

...... din ce imi aduc aminte nici la Tismana, nici la Sighisoara nu s-a stat intr-o singura locatie si a iesit bine (super la Tismana, bine la Sighisoara)

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 1 oră ytu60 a scris:

Am in lista persoane care au rezervat si pentru alti colegi, dupa care si-au schimbat 

locatia. Ce sa inteleg? Dumnealor se muta si cei pentru care au rezervat raman in complexul

Cozia Calimanesti?

 

Invatatura de minte, avans fiecare pentru rezervare personala si cine se carmeste,

sa se descurce singurel cu hotelul. Nu sa lase pe seama altora.

 

De obicei cel care isi aduce prietenii cu el va dori sa stea impreuna cu ei. Daca cel care a rezervat pt un grup se muta e clar ca si grupul adus de el se muta.

Asta e dezavantajul de a nu stii preturile din timp pt a se putea discuta si lua o decizie. Trebuia sa avem o locatie de rezerva.Ar trebui sa le dam MU1E la managerii de la Cozia si sa stam toti unde gaseste Ivan.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce usor este din butoane. Cel mai bine astepti, sa se zbata altii si sa comentezi din spatele monitorului

Daca doreati cautati si voi alternative, acum este tardiv si comentariile de prisos

Sa ne vedem cu bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Urâtă treabă!

 

Unii au votat ca și locație Călimănești (prin Călimănești înțelegând Complexul Balnear Cozia unde am fost in ultimii ani) iar acum își fac rezervări prin alte părți...

Alții au fost foarte vehemenți (s-au dat cu curul de pământ la figurat) că locația nu trebuie schimbată, că așa a fost votată acu' o mie de ani și nu trebuie schimbată în veci... iar ei au fost primii care și-au făcut rezervare în altă parte, ba chiar în altă localitate...

Oare de ce atâta încrâncenare, dezbinare, lipsă de respect față de strădania colegilor care s-au luptat cu nepăsarea si nesimțirea hotelierilor etc??? Pentru o economie de 70 - 100 lei? Oare doar atât valorează prietenia, colegialitatea si respectul dintre noi????

 

Rușine să le fie tuturor celor care au votat sau susținut această locație și acum dau bir cu fugiții.

Bunătatea, altruismul și încrederea lui Silviu pentru că nu v-a cerut bani de avans, voi o răsplătiți prin trădare... probabil vă veți îmbogăți din economia de doi bani pe care credeți că o faceți. Veți rămâne cu doi bani in buzunar dar veți fi mai săraci cu cel puțin un prieten...

Să nu spuneți că la momentul votului locației nu ați știut prețurile, pentru că nimeni nu le-a știut și era evident că vor fi mai mari și dacă ați votat Călimănești înseamnă că v-ați asumat eventualitatea unor prețuri mai mari, nu?

RUȘINE!!!!

 

Eu așa văd lucrurile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, ma simt vizat...si nu prea imi place sa dau explicatii ce fac si cum/cui dau banii mei...la fel cum nu prea-mi place sa ma justific pentru hotararea luata, mai ales cand suntem tratati tipic romaneste, adica sub forma unui sistem de japca vopsita! Dar, in cazul de fata, voi comenta putin aspectul!

Silviu nu cred ca a dat vreun avans, caz in care in locul lui as renunta instant la oferta proprietarilor si m-as reorienta. Poate a dat un avans, dar garantez ca nu exista un contract, caz in care avansul l-as folosi pentru plata camerelor deja ocupate sau masa festiva (bani recuperabili)...si-n rest, vezi punctul anterior! Astfel de practici nu trebuie alimentate, fiindca suntem luati drept prostuti! Am patit candva, la Sacelu, ca sa fiu pus in fata unei situatii similare, adica...cu 5 minute inainte de masa festiva sa mi se puna in fata un alt pret fata de cel discutat (ce-i drept, fructele, prajiturile, racoritoarele, bautura din belsug si pretul final fiind acceptate de participanti, chiar daca mie nu mi-a picat prea bine gestul)...dar niciodata la astfel de intruniri nu am solicitat avans participantilor, am avut mereu un contract semnat cu responsabilii locurilor de cazare si servire a mesei si am evitat jepcarii si patronii care doreau imbogatirea instanta! Aici, in cazul de fata, nu este vorba de imbogatire...dar faptul ca ne-au tinut la mantinela cu tarifele pana le-a venit apa la moara, faptul ca ne conditioneaza cu masa, cazare... m-a facut sa iau decizia de a-mi urma colegii care au renuntat (pur financiar, fiindca nu-i asa simplu sa arunci niste bani, pe care nu-i ai...sau mai bine, ii poti cheltui pe benzina si plimbare) la cazarea in complex. Daca Silviu a dat vreun avans pentru mine si solicitarea mea anterioara, promit sa-i returnez si ultimul leut! Si...n-am nici macar o urma de rusine, doar dispret pentru cum suntem tratati si o jena fata de Silviu, pentru situatia creata. Dar...pariez ca o vom depasi si ne va fi invatatura de minte!

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu boșorogul, nu am dat nici un avans. Eu si Vali pregătisem din proprie inițiativa "un avans", respectiv câtva dintre noi doream sa plătim in avans costul integral. Asta ar fi putut fi considerat avans pentru toată lista.

Tratamentul primit este de toată jena. Oamenii s-au văzut cu sacii in căruță si...

Nu asta este problema, ci doar batul prin gard si degetele tari pe butoane. Dupa cum ai văzut sunt multi care doar cârcotesc. Daca ar fi dorit sa faca ceva constructiv ar fi ajutat si ei cu ceva variante. Dar cel mai bine chibițezi de pe margine. Întotdeauna au alte idei/propuneri dar nu se implica cu nimic. Cel mai usor este sa dai 25 la fund de pe margine si mai ales din butoane. Cate discutii aiurea au fost si nici măcar nu au venit la întrunire sau au renunțat in ultima clipa. 

Consider ca cei care nu sunt interesați de aceste întruniri sa se abțină de la comentarii, sau sa vina in timp util cu propuneri sau variante. In concluzie "sa pună osul la treaba" pentru binele clubului.

Respect decizia tuturor indiferent care a fost ea si înțeleg mai bine decât toti ce înseamnă economia

Constat ca dezbinarea funcționează mai bine decât dorința de bine (sau poate tocmai asta se dorește)

Deci pentru a înțelege toată lume nu am plătit nici un ban, am avansat doar obrazul si cuvântul meu si asta ustura mai tare decât partea materială.

Sa o lăsam asa si sa ne vedem cu bine. Am trimis lista cu participanții si sa vedem daca mai primim sala de conferința in costul celor 15 camere sau vor alți bani. In cazul asta sa se ocupe cârcotașii de organizarea ședinței

La buna vedere si asfalt uscat tuturor pe doua, trei sau patru roti

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ivane, de ce te simti vizat? Din cate imi amintesc eu tu ai votat pentru alta locatie de la bun inceput. Eu m-am referit la cei care au sustinut foarte vehement Calimanestiul (nu e cazul tau), pentru ca acum sa isi bage picioarele in stradaniile unui om si sa il lase balta. Evident hotelierii de la Calimanesti sunt niste idioti nesimtiti, dar asta nu inseamna ca asta e un motiv sa ne abandonam colegii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am simtit vizat fiindca, pe langa optiunea mea concreta de a ma caza la complex indiferent de cost, am avansat si pentru cativa colegi de-ai mei, din zona, dorinta pentru a ocupa cateva camere...dar cand baietii au auzit pretul, au renuntat chiar sa mai participe la eveniment. Ori interesul nostru este ca sa ne intalnim cat mai multi, sa ne revedem si sa sarbatorim evenimentul impreuna. Si...n-as putea sa stau separat de ai mei, atata timp cat ma stiu cu ei de-o viata si am impartit bune si rele. Obrzaul lui Silviu stiu ca este acum patat, dar n-ar trebui sa puna nimic la suflet atata timp cat oile cu sorici sunt administratorii complexului care incearca fel de fel de tertipuri pentru a ne stoarce de bani si de a ne obliga (intr-un fel aparte, fara sula in coaste!) sa le devenim clienti indiferent de conditiile puse de ei si indiferent de costuri.

 

Si, ca sa extrapolez nitel, eu am de platit pentru perioada 28.06 - 05.07.2019 suma de 393 E (aprox. 1890 lei), reprezentand cazare camera dubla in hotel de 3*, mic dejun bufet suedez si taxe, TVA si tot ce mai tine de locul respectiv - parcare, Wi-Fi, piscina, folosirea unei bucatarii utilate...etc) in Thassos, fara avans si garantii. Asta inseamna cam 240 lei pe zi...fara nimic impus! Si n-am ales cea mai ieftina oferta a momentului! Asadar...nu credeti ca poate ar trebui (asa cum am zis-o si eu, si Toni...si altii) sa schimam locul si zona? Intreb, nu dau cu paru'...pentru viitor, pentru prieteni...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am nici o suparare sau apasare, repet "invatatura de minte"

Si ca treaba sa nu se mai repete ar trebui sa lasam carcotelile si sa participam/implicam toti,

sau ma rog, cat mai multi la organizare. Unde-s multi puterea creste

Gata, comentariile nu mai au rost. Sa speram ca nu se mai repeta

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe 07.05.2019 at 14:02 Dan @ Popescu a scris:

 

Ma pripesc pt ca nu stiu unde se tine intalnirea,la Calimanesti sau la Olanesti

Daca se tine la Calimanesti vreau sa incerc cazarile de peste drum unde sunt locuri putine si timpul e un factor decisiv.

 

 

O clipa am crezut ca sunt si eu vizat de nervii lui Silviu si ai lui Toni dar nu avea cum pt ca eu am spus de la bun inceput ca la nesimtitii aia nu mai stau.

La sedinta de anul trecut stiu bine ca nu s-a votat sa facem tot la Calimanesti.De fapt s-a stabilit sa nu votam inca locatia. Apoi Calimanesti a iesit in urma votului de pe forum unde a votat cine a vrut fara sa existe un control cati motoveterani au votat intr-o parte sau alta pentru ca doar votul motoveteranilor conta iar cel al simpatizantilor era consultativ.

Si chiar daca s-a votat Calimanesti asta nu inseamna ca s-a votat Complexul Cozia. E adevarat ca in mintea multora exista asocierea intalnirilor de la Calimanesti cu complexul dar daca o luam adliteram, nu s-a votat niciodata complexul ci doar orasul.

 

Silviule nu ai de ce sa iti crape obrazul fata de nesimtitii aia.Daca te luptai cu ei sa obtii niste preturi mai mici sau diverse facilitati fata de pretul afisat iar ei ar fi facut concesii ,asa puteai sa zici ca ti-e rusine de oamenii aia . Puteai spune ca oamenii aia ne-au ajutat iar noi le-am dat flit. Dar ei ti-au spus ceva de genul "astea sunt preturile,daca nu va convine plecati in alta parte ca noi avem destui clienti" .Si atunci pt ce sa-ti crape obrazul?

acum 20 ore Toni a scris:

Urâtă treabă!

 

Rușine să le fie tuturor celor care au votat sau susținut această locație și acum dau bir cu fugiții.

Bunătatea, altruismul și încrederea lui Silviu pentru că nu v-a cerut bani de avans, voi o răsplătiți prin trădare... probabil vă veți îmbogăți din economia de doi bani pe care credeți că o faceți. Veți rămâne cu doi bani in buzunar dar veți fi mai săraci cu cel puțin un prieten...

Să nu spuneți că la momentul votului locației nu ați știut prețurile, pentru că nimeni nu le-a știut și era evident că vor fi mai mari și dacă ați votat Călimănești înseamnă că v-ați asumat eventualitatea unor prețuri mai mari, nu?

RUȘINE!!!!

 

Eu așa văd lucrurile.

 

Nu sunt eu cel vizat (stiu la cine te referi) dar nu pot sa nu-ti atrag atentia ca limbajul tau e unul agresiv si distructiv.

Dupa ce ca mai are putin si se duce dracu' clubul asta tu le bati obrazul putinilor membrii care au mai ramas si mai sunt dispusi sa-si piarda timpul cu certurile expuse aici de un an de zile incoace.

Viata e grea pt fiecare si daca pt tine nu conteaza o economie de 70-100 de lei pt alti oameni e un factor decisiv daca sa vina sau nu.Si nu esti tu indreptatit sa le bati acelor oameni obrazul ca nu le pui tu painea pe masa.

Eu asa vad lucrurile.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Am primit oferta cu meniurile pentru masa festiva

Desi nu mai este cazul va atasez doar informativ meniurile

Meniuri masa festiva.pdf

 

Meniuri masa festiva.pdf

Editat de ytu60
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 2 ore Dan @ Popescu a scris:

Nu sunt eu cel vizat (stiu la cine te referi) dar nu pot sa nu-ti atrag atentia ca limbajul tau e unul agresiv si distructiv.

Dupa ce ca mai are putin si se duce dracu' clubul asta tu le bati obrazul putinilor membrii care au mai ramas si mai sunt dispusi sa-si piarda timpul cu certurile expuse aici de un an de zile incoace.

Viata e grea pt fiecare si daca pt tine nu conteaza o economie de 70-100 de lei pt alti oameni e un factor decisiv daca sa vina sau nu.Si nu esti tu indreptatit sa le bati acelor oameni obrazul ca nu le pui tu painea pe masa.

Eu asa vad lucrurile.

 

Ce mi-ai zis-o... m-ai facut praf...

 

Ori nu ai inteles nimic, ceea ce nu cred ori iti sunt profund antipatic si simti mereu nevoia sa ma "pui la punct" indiferent ce si cum. Nu mai pierd timpul sa iti dau explicatii suplimentare ca sa intelegi ce am vrut sa spun pentru ca evident motivatia ta e cea de a doua si pentru asta mai bine ma ignori pur si simplu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 8 minute Toni a scris:

Ori nu ai inteles nimic, ceea ce nu cred ori iti sunt profund antipatic si simti mereu nevoia sa ma "pui la punct" indiferent ce si cum. Nu mai pierd timpul sa iti dau explicatii suplimentare ca sa intelegi ce am vrut sa spun pentru ca evident motivatia ta e cea de a doua si pentru asta mai bine ma ignori pur si simplu.

 

Nu mi-esti antipatic dar chiar ai gresit.De-a lungul timpului mi-ai parut cel mai echilibrat dintre toti. Poate d-aia reactia ta a parut foarte dura.

Daca nu ai vrut sa faci pe nimeni tradator si nu ai batut obrazul strigand "RUSINE" ,poate ne explici ce ai vrut defapt.Unii suntem mai grei de cap si nu prindem toate subtilitatile.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 hour ago Dan @ Popescu a scris:

 

Nu mi-esti antipatic dar chiar ai gresit.De-a lungul timpului mi-ai parut cel mai echilibrat dintre toti. Poate d-aia reactia ta a parut foarte dura.

Daca nu ai vrut sa faci pe nimeni tradator si nu ai batut obrazul strigand "RUSINE" ,poate ne explici ce ai vrut defapt.Unii suntem mai grei de cap si nu prindem toate subtilitatile.

 

 

Ok, atunci iti multumesc pentru apreciere.

 

Ba chiar asta am vrut, sa le bat obrazul tradatorilor si am mentionat ca m-am referit la cei care la inceputul discutiilor din acest an au sustinut vehement Calimanestiul ca locatie (subintelegandu-se prin Calimanesti de fapt complexul balnear Cozia cu bazinele lui termale) si dupa ce Silviu s-a zbatut, si-a sacrificat din timpul propriu, a cheltuit bani cu drumuri, telefoane, mesaje catre locatie, si-a consumat nervi si sanatate si-a pus gaj obrazul pentru rezervarea a 50 camere, cei care au dat tonul la exodul catre alte locatii, creand o stare de dezbinare, au fost exact unii dintre cei care au vrut intrunirea musai la Cozia.  La inceputul discutiilor, cineva scria mesaje de genul, citez: "cine are bani vine cine nu nu!!!sa stea acasă!!!motociclismul este un sport scump!!!" si el a fost primul care a dezertat catre alta locatie.

Bineinteles ca fiecare face ce doreste cu proprii bani si ii cheltuie unde vrea dar eu vorbesc aici despre atitudinea si respectul dintre noi. Si pentru mine conteaza 100 lei, dar suta de lei nu o voi pune niciodata mai presus decat respectul pentru colegi.

 

p.s. departe de mine gandul ca tu ai fi asa cum ai spus si ai prinde mai greu.

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 18 ore Toni a scris:

 La inceputul discutiilor, cineva scria mesaje de genul, citez: "cine are bani vine cine nu nu!!!sa stea acasă!!!motociclismul este un sport scump!!!" si el a fost primul care a dezertat catre alta locatie.

 

Era mai bine daca-l aratai cu degetul direct pe Adi Bujie daca de el e vorba . Nu mai iesea tam-tam.

Nici eu nu sunt de acord cu citatul de mai sus. Motociclismul e sport scump doar pt faptul ca iti trebuie echipament. In rest e la fel ca la masina ca si acolo bagi bani in reparatii. Iar cazarea nu are legatura nici cu doua nici cu patru roti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa inchida cineva topicul si sa ne vedem sanatosi

In stilul asta nu mai terminam cu discutiile

Ce naiba bre, n-ati avut jucarii cand ati fost mici. :to_become_senile:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 2 ore ytu60 a scris:

Sa inchida cineva topicul si sa ne vedem sanatosi

dar nu înainte de a preciza dacă se mai tine ședința cu ordinea de zi propusa de Silviu, sau nu. Colegii pot veni, indiferent de locul unde sunt cazați. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Las' ca e bine ca facem rating :D

 

Topicul nu trebuie inchis. Mai avem de postat poze si impresii dupa intrunire.

 

Chestiunile legate de sedinta cred ca ar trebui discutate dincolo in discutia privata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca mi-am propus sa nu mai postez pe acest forum ...

ne vedem mâine .De ziua copilului  vin la Calimanesti si cu cei trei moto-juniori ai mei .

 

Astazi fac un pic de enduro cu moto-coasa prin ierboasa ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Personal am realizat o combinata ,

  • Întâiul de Iunie , Ziua Internațională a Copilului  
  • Adunarea Asociației non-profit Clubul Moto-veteranilor .

 

primum

De Ziua Copilului împreună cu cativa din familie incluzând si cei trei nepoți de care reprezinta Juniorii Motocicliști nicon , fiecare avand cate o motocicleta 4t de 125 cmc cu care stiu sa  se dea bine pe enduro ,  am inchiriat camere la Calimanesti_Caciulata  .

............................

 

in secunda parte

La Întrunirea Moto-veteranilor ( eu nu fac fac  parte din acest grup si nu am participat la discutii ) , s-a dezbătut ...  s-au contrariat s-au impacat si pana la urma dupa o petrecere de nota maxima spre seara de sâmbătă , toată lumea a plecat mai apoi catre case cu satisfacția unei frumoase întâlniri   .

 

 

.....

 

 

 

 

1-DSC01087.JPG

1-DSC01098.JPG

1-DSC01101.JPG

1-DSC01104.JPG

1-DSC01106.JPG

1-DSC01111.JPG

1-DSC01116.JPG

1-DSC01121.JPG

1-DSC01122.JPG

1-DSC01123.JPG

1-DSC01124.JPG

1-DSC01125.JPG

1-DSC01126.JPG

1-DSC01131.JPG

1-DSC01136.JPG

1-DSC01141.JPG

1-DSC01144.JPG

1-DSC01147.JPG

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Toni unfeatured şi unpinned this topic

Stimate doamne si stimati domni, am deosebita placere sa va multumesc pentru inca o petrecere frumoasa alaturi de dumneavoastra. Sa ne revedem cu bine la urmatoarele intruniri, pana atunci va salut cu respect si va urez asfalt uscat.:scooter::drinks:  Atasez mai jos cateva poze.

 

https://photos.app.goo.gl/kHHWHAnq2juGg9z2A

 

DSC_0005.jpg

DSC_0019.jpg

DSC_0032.jpg

DSC_0046.jpg

DSC_0052.jpg

DSC_0054.jpg

DSC_0058.jpg

DSC_0068.jpg

DSC_0069.jpg

DSC_0070.jpg

Editat de Alex Diaconu
Adăugare link video
Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...