Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Lansare de carte pentru pasionații de aventură pe două roți: „Est, spre Siberia”

Recommended Posts

Cristi Scutariu este jurnalist de sport și mare pasionat de explorarea planetei, preferabil pe două roți, în timpul liber. După ce a străbătut uriașa Rusie pe două roți (și nu numai) în repetate rânduri, lansează cartea „Est, spre Siberia” la QP Pub, sâmbătă, 16 februarie, la ora 13:00.

51499430_287528141939780_260422413684257

Îl citesc des pe Cristi Scutariu, pe blogul său, deși n-am nici în clin, nici în mânecă cu fotbalul. Dar îmi place cum scrie și, mai mult, îmi place stilul său amuzant și uneori „hateresc”. Îi place să inflameze microbiștii din toate taberele și, când își descrie aventurile pe două roți, păstrează ceva din acel stil. E sincer, e autentic, e o gură de aer proaspăt.

În materie de aventură, omul a făcut lucruri pentru care îl invidiez teribil. A traversat Rusia cu renumitul Transsiberian, trenul care brăzdează Siberia de la vest la est. A făcut aceeași călătorie și cu motocicleta, de unul singur, în 2017. Adică s-a suit pe al său BMW F 800 GS, fără prea multă pregătire prealabilă, și a pornit singurel către Magadan. Unde a și ajuns, nu fără a trece prin câteva aventuri care merită povestite. Anul trecut a ajuns prin Mongolia, tot pe două roți.

Toate acestea au fost povestite pe blogul său în acel stil care-mi place, complet lipsit de infatuare. Adică nu se dă mare aventurier sau mare motociclist, pur și simplu povestește prin ce trece. Păstrând și o notă de „șmecherie” tipică unui om care a crescut în Berceni.

Acum, Cristi lansează cartea „Est, spre Siberia”, la QP Pub, barul unui anume Mihai Barbu, prietenul nostru fotograf despre care poate ați mai auzit câte ceva în materie de aventură. Același Mihai Barbu este prezent pe ultima copertă a cărții „Est, spre Siberia”, fiind unul dintre oamenii care l-au inspirat pe amicul Cristi să pornească în aventurile sale.

Așadar, prieteni, ne vedem la QP Pub sâmbătă, 16 februarie, la ora 13:00. Am de gând să-mi cumpăr un exemplar, să-i cer lui Cristi un autograf, apoi să inventez o poantă acidă la adresa lui, ca să nu se umfle prea tare în pene că a ajuns să-mi dea autografe. Ne vedem acolo!

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×