Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Harley-Davidson prezintă noul Electra Glide Standard

Recommended Posts

Harley-Davidson a prezentat astăzi noul model al gamei Touring, Electra Glide Standard. În esență, este vorba despre un Electra Glide „simplificat”, rezumat de H-D cu motto-ul „Dressed down dresser”.

19_5_FLHT_R_001.jpg

Dacă, în ultimul deceniu, producătorul din Milwaukee a prezentat modele touring din ce în ce mai complexe și mai hi-tech, dotate cu cele mai noi sisteme electronice pentru asistarea pilotajului și pentru divertisment, acum Harley-Davidson a prezentat un model care face un pas în spate în materie de dotări de lux și oferă o experiență touring mai pură.

012A7956_02_INT.jpg

Harley-Davidson Electra Glide Standard este ceea ce producătorul american numește „Dressed down Dresser”, o motocicletă care se concentrează pe experiența de bază a pilotajului. Practic, Electra Glide Standard este un Electra Glide Ultra Classic căruia i s-au eliminat o mare parte dintre dotările somptuoase. Noul model oferă un carenaj frontal „Batwing”, finisări cromate, genți laterale standard și alte câteva elemente de finisare cromate sau vopsite negru în câmp electrostatic.

19_5_FLHT_AF_001.jpg

Evident, motorul este același Milwaukee Eight de 1.746 cmc, cuplat la aceeași transmisie Cruise Drive cu șase trepte. Rezervorul are o capacitate de 22,7 litri, iar greutatea motocicletei la gol este de 354 kg.

În România, Harley-Davidson Electra Glide Standard costă 25.526 de euro cu TVA inclus, la importatorul mărcii în România, Harley-Davidson București.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×