Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Incendiu în padocul MotoE de la Jerez. Toate motocicletele clasei MotoE au fost distruse!

Recommended Posts

Motocicletele clasei MotoE se aflau într-un cort special în padocul de la Jerez, fiind implicate într-un test care a început ieri pe pista din sudul Spaniei. Noaptea trecută, întregul cort a fost mistuit de flăcări și tot ce era înăuntru a fost distrus iremediabil.

incendio-motoe.jpeg

Calendarul competițional al clasei MotoE, care urma să devină parte a Motomondialului începând cu etapa de la Jerez, din mai, este acum sub semnul întrebării, după ce toate motocicletele Energica Ego folosite de piloții acestei clase au fost distruse în urma unui incendiu uriaș petrecut azi-noapte.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incendiul de mari proporții. S-a pornit o investigație pentru a afla cauza incendiului, iar oamenii de la Dorna, promotorul MotoGP, țin strâns legătura cu autoritățile în această privință.

O primă ipoteză ar fi că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit întâmplat în timpul procedurii normale de depozitare a celor 18 motociclete Energica Ego Corsa. Reprezentanții Energica au comunicat că motocicletele nu se aflau la încărcat și că au deschis și ei o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. „De ani de zile nu am avut probleme de acest gen și așa este cazul și la Jerez… în niciun caz incendiul nu a pornit de la motociclete!”, spun reprezentanții producătorului italian.

energica-motoe-fuoco-jerez-16-2.jpg

Având în vedere distrugerea completă a materialului de concurs, calendarul competițional al noii clase MotoE s-ar putea să sufere anumite schimbări. În mod normal, prima cursă a noii clase de motociclete electrice ar fi trebuit să aibă loc pe 5 mai, la Jerez, cu ocazia celei de a patra etape de MotoGP din 2019.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×