Mergi la conţinut

Furca Fox 32 Step Cast vine în 2019 mai rigidă și cu amortizor FIT4 îmbunătățit


freeriderro

Recommended Posts

my2020-fox-32-step-cast-lightweight-xc-sFuca Fox 32 SC a împins la limită greutatea prin design inteligent și prin eliminarea de material acolo unde nu era nevoie. Pentru 2019 modelul primește niște modificări mici dar importante. Prima e o coroană și un tub unite mai rigid, astfel că furca devine la fel de solidă ca modelul 34, și nu e vorba de modelul ușor 34 Step Cast ci de cel standard, ce a devenit foarte popular pe bicicletele de trail cu cursa de 140-150 mm.

my2020-fox-32-step-cast-lightweight-xc-sVizual, coroana e acum mai fină și mai pătrățoasă în comparație cu modelul anterior unde era mai subțire. Marginile ascuțite crează o secțiune aproximativ rectangulară ce ar putea să fie elementul principal ce aduce îmbunătățirea rigidității.

Este impresionant că această modificare a adăugat doar 30 g, ceea ce ar aduce greutate reală a furcii la o valoare de aproximativ 1409 g cu tubul netăiat. Beneficiul la precizia direcției și la manevrabilitatea ar trebui să fie mai important decât mica adăugre de greutate pentru cicliștii ce împingeau vechiul model la limită.

my2020-fox-32-step-cast-lightweight-xc-sBrațele inferioare sunt neschimbate, la fel cu mare parte din tehnologia din interior. Rămîne opțiunea pentru modelul Factory 32 SC cu comandă remote și brațe tratate Kashima și pentru seria Performance cu brațe negre. Ambele sunt limitate la o cursă de 100 mm dar, lucru rar la furcile moderne, există opțiunea de ax thru de 15×100 mm non-boost pe lângă cel standard 15×110 mm boost. Ambele modele folosesc noul amortizor FIT4.

my2020-fox-fit4-damper-upgrades.jpg?x206Amortizorul FIT4 nu și-a schimbat numele pentru modelul nou, dar design-ul său e schimbat. Fox spune că e mai ușor și mai reglabil ca niciodată, fiind disponibil în furcile seriile 32, 34 și 36.

Axul de 8 mm și construcția internă sunt adaptate pentru o sensibilitate mai mare la obstacole mici fără a afecta suportul la mijlocul cursei. Circuitul de revenire e de asemenea modificat. Sistemul e mai ușor cu 25-56 g în funcție de model, ceea ce reduce greutatea totală a furcii. Furcile Step Cast folsoeau deja axul de 8 mm, deci nu vor beneficia de reducerea de greutate, dar vor beneficia de performanțele îmbunătățite.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...