Mergi la conţinut

Dumnezeu sa-l odihneasca .


nicon

Recommended Posts

Dumnezeu sa-l ierte si sa-i calauzeasca eternitatea!:cray:

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Total de acord, merita cu prisosinta. Motociclistul si prietenul nostru Sorin, este printe puținii membrii Motoveterani de la începuturi si a participat la toate intrunirile

Ne va lipsi tuturor. 

Odihna veșnica prietene

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am cunoscut pe Sorin prin 2008. Exista un grup de motociclisti care se intalnea la terasa Bordo pe langa Agronomie.Era si Dan Rosca in grup. Am avut cateva iesiri impreuna pana la miscarea Amovero.Apoi am continuat pe linia Clubului.

Imi amintesc doar lucruri frumoase despre el,chiar si cand ne-am contrat pe schimbarea pachului a facut-o cu eleganta,cu respect.Imi amintesc cum spunea ca cel din sigla seamana cu el. De acum cand voi vedea sigla imi voi aminti de el.

Avea probleme de sanatate,mai facuse AVC minor in trecut .Probabil asta l-a impiedicat in ultimul  timp sa mai foloseasca motocicleta.Se pare ca stresul omoara generatia noastra.Dan Iliesu de la Cluj,Fane si acum Sorin . In urma cu doua saptamani a plecat un alt motociclist tanar ,Sebi Prosch ,cel datorita caruia am intrat in grupul de la Bordo si datorita caruia l-am cunoscut pe Sorin. A facut infarct,era cu calul in padure.L-au gasit cazut langa cal. Acum cei doi sunt impreuna,poate e si Fane cu ei.

Disparitile astea premature te fac sa-ti revizuiesti asteptarile de la viata,te fac sa constientizezi cat de neputincios esti in fata mortii. De aceea trebuie sa ne facem fiecare viata cat mai usoara si cum am putea altfel decat prin a inceta sa ne mai certam ,macar intre noi cei care ne consideram prieteni ca restul au ei grija sa ne faca viata grea.

Odihneste-te in pace Sorine,vei ramane vesnic in inimile noastre!

Dan & Cici 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inmormantarea va avea loc miercuri, orele 13.00, cimitirul "Buna Vestire" din Giulesti, Sarbi. Date preluate de pe grupul WhatsApp. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rugamintea lui Alex, sa mergem cat mai multi pe motoare

Cine poate, ar fi frumos din partea noastra, in memoria lui Sorin

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 1 minut Dan @ Popescu a scris:

 

Merci frumos , se pare ca nu am fost introdus in acel grup. 

 

Cu placere...dar totusi, vad ca apari in acel grup...cel putin pe telefonul meu apari ca facand parte din grup...verifica sa nu ai ceva setari la telefon care sa-ti opreasca notificarile sau chiar vizibilitatea grupului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi, Incepand cu ora 17, ne vedem la capela cimitirului

Buna Vestire Calea Giulesti nr 542, sa aprindem o lumanare

la capataiul prietenului nostru Sorin Marian Gruesc

Inmormantarea va avea loc maine 17 apr ora 13.30 la aceeasi locatie

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...