Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati Shimano Technium: noii ochelari de la Shimano au fost lansați

Recommended Posts

Noii ochelari Technium de la Shimano se fac remarcați prin designul cu mono-lentilă, un design care mărește câmpul vizual, protejând în același timp eficient împotriva prafului sau mizeriei de pe traseu. Indicele UV este de 400, cântăresc doar 26 de grame, sunt disponibili în 3 culori (negru, galben și roșu) și sunt oferiți pentru 80 de euro.

shimano-technium-ochelari.jpg?x20673

Lentila este însă punctul forte, aceasta reușind să filtreze lumină puternică precum cea directă de la soare sau indirectă, prin diverse reflexii apărute pe traseu. În acest fel, rider-ul se poate concentra pe traseu, fără a mai fi deranjat de eventuale surse puternice de lumină. Câmpul vizual mai mare va pune o presiune mai mică pe ochi dar va proteja mai eficient și împotriva prafului sau mizeriei dată fiind dimensiunea mare.

fara-ochelari.jpg?x20673Fără ochelari…cu-ochelari.jpg?x20673… și cu ochelarii Technium.

Hisataka Takada, responsabil pentru proiect, a declarat că pentru a crea această lentilă specială a analizat culorile tipice ale pietrelor, rădăcinilor, ierbii în condiții de umiditate, soare sau semi-întuneric. A stabilit care este cantitatea de lumină care trebuie să treacă prin lentilă astfel încât rider-ul să poată recunoaște aceste culori ușor. Apoi a aplicat totul într-o tehnologie nouă pentru lentilă care chiar să facă o diferență de performanță pe traseu. Rama construită din Grilamid TR90 este ușoară și în dreptul urechilor beneficiază de o porțiune cauciucată pentru aderență sporită.

ochelari-shimano-technium.jpg?x20673O poză de lifestyle nu avea cum să lipsească. 🙂

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×