Mergi la conţinut

Norco Revolver 2019: noul full-suspension pentru XC


freeriderro

Recommended Posts

Pentru a avea o bicicletă pe care atleții Norco se vor putea baza la Olimpiada de la Tokyo din 2020, inginerii canadieni au conceput noul Revolver, cu o geometrie adusă la zi și cu o rigiditate mai mare cu 40% față de modelul anterior (impresionant, nu?). Interesant este faptul că vor exista două versiuni, una cu suspensii de 100mm și alta, cu suspensii de 120mm, mai capabilă în teren accidentat. Varianta de bază, Revolver 2 FS 120 2 va avea un preț de 4.000 de euro, pe când cea de top, Revolver FS 100 AXS, un preț de 8.700 de euro.

norco-revolver-2019.jpg?x20673

În ceea ce privește geometria, unghiul headtube-ul este amplasat la un impresionant 68.5 grade, pe când seat tube-ul, la 76 de grade. Valori aproape de neimaginat pentru o bicicletă de XC în urmă cu 5 ani. Chainstay-ul are o lungime de doar 420mm în dimensiunea S și de 430mm în dimensiunea XL, ceea ce o va face extrem de agilă. Reach-ul de 460mm este valabil pentru dimensiunea M, în varianta cu suspensii de 100mm și de 448mm pentru varianta cu suspensii de 120mm. Aceasta din urmă, va avea un headtube amplasat la 67.4 grade, departe poziționat undeva în zona de All-Mountain. Norco este un exemplu clar pentru direcția în care începe să migreze geometria modernă a bicicletelor de Cross Country.

Orice posesor de Revolver cu suspensii de 100mm poate înlocui simplu amortizorul și furca cu unele de 120mm, fără a mai face și alte modificări, cadrul fiind deja testat și pregătit pentru suspensiile mai mari. Versiunea de top va fi echipată cu noile schimbătoare wireless de la Sram, modelul AXS.

via Norco

Sursa: Freerider

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...