Mergi la conţinut
Autentifica-te  
Motobikes

Moto Hub devine centru de service autorizat BMW Motorrad în București

Recommended Posts

Rețeaua BMW Motorrad se extinde cu un nou centru de service la București pentru a răspunde creșterii continue a pieței românești. Investiția Moto Hub oferă servicii complete pentru clienții BMW Motorrad. Noul centru Moto Hub include un magazin de piese și accesorii, stație ITP, spațiu de vânzare motociclete second-hand, servicii de rent a bike, tururi moto cu ghid profesionist în România și străinătate și, prin școala de pilotaj RideX, module de training de safety, cornering sau off-road.

P90358827_highRes.jpg

Moto Hub devine primul service autorizat din rețeaua BMW Motorrad, alăturându-se celor trei dealeri BMW Motorrad din București, Oradea și Iași. Este un centru monomarcă deschis în 2018, care a fost extins la standardele BMW Motorrad în urma unei investiții de 170.000 Euro. Proiectul acoperă o suprafață de 600 mp, din care 360 mp pentru service și 240 mp pentru showroom. Este cel mai mare centru de service BMW Motorrad din țară, atât din perspectiva suprafeței, cât și a numărului de posturi de lucru, cu un total de cinci, dintre care unul dedicat pentru urgențe și recepție directă, fără programare.

P90358836_highRes.jpg

“Ne bucură faptul că piața de motociclete din România este în creștere, investițiile generoase pe care le face BMW Motorrad an de an în dezvoltare, ne oferă posibilitatea de a lansa modele noi, foarte avansate din punct de vedere tehnologic și foarte performante, de asemenea. În ultimii ani se alătură acestui fenomen din ce în ce mai mulți clienți, mulți din pasiune, dar și mai mulți împinși de aglomerațiile urbane și necesitatea de a reduce timpul petrecut în trafic. Astfel, a venit natural nevoia de a deschide încă un partener de service BMW Motorrad, în București. Echipa de la Moto Hub este una exclusiv formată din motocicliști pasionați, de oameni dedicați motociclismului și călătoriilor pe două roți. Numele pe care l-au ales este unul reprezentativ pentru ceea ce își doresc să devină, un adevărat HUB pentru motocicliștii din România,” a declarat Ionuț Bâtu – Brand Manager BMW Motorrad România și Bulgaria.

BMW_bannere_MOTOBIKES_845x150px.gif

Service-ul Moto Hub este poziționat într-un spațiu din cadru complexului Romexpo, pe Bulevardul Expoziției 22-30. Intrarea C, Romexpo, hala G7.

În prezent marca este reprezentată, alături de noul centru de service Moto Hub București, de trei centre de vânzări și service la nivel național: Automobile Bavaria Otopeni, Group West Oradea și Apan Iași. BMW Motorrad a încheiat în 2018 al 8-lea an consecutiv de creștere de peste 25%. 2018 a însemnat un nou an record pentru marca bavareză și România, cu 368 unități livrate, adică un plus de 38% față de 2017. Este așteptat ca acest an să continue tendința crescătoare, susținută de noi lansări importante, inclusiv noua generație R 1250 GS și R 1250 GS Adventure, noul S 1000RR, dar și scuterele C 400X și C 400GT.

P90358846_highRes.jpg

În 2018, BMW Group a vândut, la nivel mondial, peste 2.490.000 de automobile și peste 165.000 de motociclete. În anul fiscal 2018, profitul brut a fost de 9,815 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 97,480 miliarde de euro. La 31 decembrie 2018, BMW Group dispunea de o forță de muncă de 134.682 de angajați.

Sursa

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×