Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati GT Force 29 vine cu roți mari și suspensie LTS cu geometrie reglabilă

Recommended Posts

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT a anunțat extinderea gamei de MTB-uri Force cu un nou cadru din aluminiu cu roți de 29. Acesta folosește cursă de 170 mm în față și de 150 mm în spate iar GT spune că e bicicleta polivalentă perfectă ce umple golul între all-mountain și DH. Aceasta păstrează suspensia LTS cu chip de reglaj și are loc chiar și de un bidon de hidratare.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bik

Denumirea Force nu e nouă pentru GT, dar noua platformă e aluminiu pe 29 este. Proiectată pentru a putea prelua lovituri mari fără a folosi o furcă cu coroană dublă, noul Force 29 e construit pentru ciclsm agresiv, păstrând totuși capacitatea de urcare.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikInima sistemului e suspensia GT Linkage Tuned Suspension – LTS, ce crește tracțiunea pentru un control mai bun. Un flip chip poate modifica înălțimea monoblocului cu 6 mm și de asemenea mudifică unghiul furcii și a tijei de șa cu o jumătate de grad pentru a adapta comportamentul bicicletei la nevoile fiecăruia.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikCursa de 150 mm din spate este obținută atât cu amortizor cu aer cât și cu arc, împerecheat cu o furcă cu cursa de 170 mm pe toate modelele.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT spune că a luat suspensia LTS și a optimizat cinematica în jurul roții de 29, făcând geometria mai lungă și micșorând unghiul furcii.

Iată mai jos și date concrete oferite de GT despre comportamentul noii suspensii.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikGT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikForce 29 e pentru rideri ce preferă coborârea și le place viteza. Acesta atinge punctul dintre All-Mountain și DH oferind o versatilitate mai mare decât o bicicletă cu furcă cu coroană dublă – spune GT.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikForce 29 vine în 4 mărimi, toate având două geometrii reglabile din flip chip. Ca bonus, GT spune că toate mărimile au loc de un bidon de apă în triunghiul principal.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikMY2020, Mountain_Sus, G22100M, 29 M Force Pro_BUR_29

Force 29 Pro folosește o furcă Fox Float Performance Elite 36 cu un amortizor Fox Float X2 Performance 185x55mm. Echiparea mai include transmisia SRAM GX Eagle 1×12 și jantele Stans Flow MK3.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikMY2020, Mountain_Sus, G22200M, 29 M Force Expert_PIT_29

Force 29 Expert folosește o furcă Fox Float Performance 36 și un amortizor Fox Float Performance DPX2 185x55mm, împreună cu o transmisie SRAM NX Eagle 1×12 și jante Stans Flow S1.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikMY2020, Mountain_Sus, G22300M, 29 M Force Elite_BLK_29

Force 29 Elite folosește furca Marzocchi Bomber Z1 și amortizorul Fox Float Performance DPX2 de 185 mm, alături fiind o transmisie SRAM SX Eagle 1×12 și jantele WTB ST i29 TCS.

GT-Force-29-dual-suspension-mountain-bikForce 29 e anunțat ca un model 2020, prețurile și disponibilitatea urmând a fi anunțate. GT anunță cu mândrie că bicicleta nu folosește componente proprii speciale GT ceea ce o face ușor de întreținut.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×