Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati Un nou lacăt cu amprentă, de la Masterlock

Recommended Posts

Dacă te gândeai că lacătele încă n-au fost atinse de tehnologie, ei bine, află că cei de la Masterlock s-au gândit deja la unul cu amprentă digitală. Evident, amprenta o vei folosi pentru a-l deschide și mai mult decât atât, mai poate stoca alte 9 amprente pentru deschiderea acestuia, făcându-l astfel accesibil întregii familii. Așadar, dacă nu trăiești cu spaima că cineva ar putea veni ca să-ți taie degetul pentru a deschide lacătul cu el, s-ar putea să ți se pară chiar o variantă comodă, care te scapă de chei deci de griji.

lacat-cu-amprenta.jpg?x20673

În comunicat sunt precizate multe materiale dure din care este contruit acest nou lacăt și nu le voi înșira aici pentru că sunt sigur că MasterLock a făcut tot ce le-a stat în putiință ca să-l construiască cât mai solid. Important este că poate sta în aer liber, având un înveliș special din elastomer (termoplastic) și că oferă protecție împotriva hoților.

Grosimea părții superioare care asigură închiderea (cea în formă de U) este de 9mm, iar carcasa zincată are o lățime de 56mm. Include o baterie CR2 care beneficiază și de un indicator pentru când aceasta rămâne fără energie alături de un compartiment de urgență (așa l-au denumit cei de la MasterLock) prin care poți înlocui bateria consumată. Pe scara de securitate de la Masterlock, acest lacăt este notat cu 10, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie rezistent la tot soiul de atacuri și poate fi folosit pentru gospodărie sau chiar pentru biciclete (împreună cu un lanț mai zdravăn). Garanția este de 2 ani.

Importator: Biciclop.eu.

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×