Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati Turul Masivului Ceahlău anunță data ediției 2019!

Recommended Posts

Turul Masivului Ceahlău se află anul acesta la a 3a ediție și va avea loc sâmbătă pe 28 septembrie. Concurenții pot participa pe unul din cele 3 trasee puse la dispoziție de organizatori: Family – 10 km; Scurt – 50 km și 1500 m diferență de nivel; Lung – 66 km și 2010 m diferență de nivel. Înscrierile sunt deschise, iar taxa de participare variază în funcție de perioada în care o faci.

De la organizator:

“Ideea concursului este aceea de a parcurge un traseu care înconjoară Masivul Ceahlău, cu punct de plecare/sosire în Stațiunea Durău, o localitate cu o așezare geografică deosebită. În același timp dorim să aducem iubitorii ciclismului montan în zona plină de poveste a Ceahlăului, muntele emblematic din Carpații Orientali.

turul-masivului-ceahlau.jpg?x20673foto @hpm.pro.mountain.sports

Un astfel de traseu nu are prea multe opțiuni, fiind o singură zonă care putea fi folosită pentru a trece peste munte, însă una foarte frumoasă și sălbatică, cuprinsă între Poiana Stănile  și Drumul Axial din Izvorul Muntelui. Această parte a traseului trece prin Poiana Stănile, parcurge pădurea pe un single trail sinuos, ajunge in Poiana Văratec cu vedere către Turnul lui Budu și Ana, după care te bucură cu priveliștea din Poiana Maicilor cu vedere către peretele terasat al Ocolașului Mic.

Mountain bike printre legende și povești!

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×