Mergi la conţinut

Noile modele 2020 Harley-Davidson pregătite pentru test


Tiberiu Troia

Recommended Posts

Cel mai important eveniment al anului în familia Harley-Davidson se va desfășura în San Diego, California, unde vor fi testate noile modele 2020 Harley-Davidson.

modele 2020 Harley-Davidson

Harley-Davidson Low Rider S model 2020

Toți marii producători oferă presei de specialitate motocicletele pe care le introduc pe piață.

Harley-Davidson nu face excepție și, de-a lungul ultimilor ani, am avut ocazia să văd și să testez mai multe motociclete excepționale, în cadrul unor evenimente de marcă.

Organizate în țări diferite, în zone în care motoarele pot fi testate în condiții civilizate și, mai ales, în siguranță, traseele sunt alese cu grijă, având de cele mai multe ori peisaje spectaculoase.

Cu două săptămâni în urmă, cele cinci noi modele 2020 Harley-Davidson au fost prezentate dealerilor, după care a fost anunțat evenimentul de presă.

Noutățile vor fi oferite spre testare la San Diego, California și, din câte știu, este prima dată când reprezentanții presei din estul Europei sunt invitați în SUA. Cel puțin la evenimentele H-D.

După lansarea modelului Sportster Roadster la Saint Tropez în 2016, FXDR 114 la Salonic și a triplului eveniment de presă de la Split în 2018, acum voi participa la testul american.

Povesti cu motoare - 70000 prieteni

Cu Harley-Davidson Low Rider S la Saint Tropez

Nu pot să ascund faptul că sunt mândru și cred că invitația primită de la Harley-Davidson Europe este răspunsul articolelor realizate de mine la evenimentele de până acum.

Așadar, începând de duminică 8 septembrie, vă voi prezenta fotografii, filme și cu puțin noroc, transmisii în direct de la testul noilor modele 2020 Harley-Davidson.

După ziua de primire, în care sunt prezentate produsele și invitații fac cunoștință cu colegii sau reîntâlnesc vechi prieteni, urmează două zile de test propriu-zis, cu mai multe modele de motociclete, pe două trasee diferite.

În prima zi vom merge pe noul Low Rider S, în zona din nordul orașului San Diego, după care urmează un alt traseu, în partea sudică, cu noile modele Touring și CVO, ambele tururi fiind de câteva sute de kilometri, cu pauze pentru ședințe foto/video, cafea și prânz.

Dacă rețelele americane sunt atât de bune pe cât sunt de mediatizate și Internetul va funcționa corespunzător, veți fi la curent cu toate noutățile prezentate de Harley-Davidson.

Noile modele Harley-Davidson 2020 au fost prezentate la Milwaukee

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Sursa

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...