Mergi la conţinut

[Știri][MotoGp] Alex Marquez confirmat pentru sezonul 2020 la Repsol Honda


Recommended Posts

După ce în urmă cu câteva zile Jorge Lorenzo anunța retragerea din MotoGP după ultima cursa a sezonului de la Valencia, paddock-ul MotoGp a început să se freamăte, toată lumea întrebându-se cine îi va fi coechipier lui Marc Marquez sezonul viitor.

Până astăzi au fost vehiculate mai multe nume, Johan Zarco (care nu avea și nu are un contract pentru 2020), Cal Crutchlow (care tanjeste de ani buni pentru o șansă ca pilot de uzină HRC, deși are la LCR aceeași motocicletă ca Marquez) și Alex Marquez ( care vă spuneam la momentul respectiv că pare să fie favorit).

Comunicatul celor de Honda a clarificat problema : ‘Honda Racing Corporation is pleased to announce the signing of double World Champion Alex Marquez. The young Spanish rider will join the Repsol Honda Team on a one-year contract. He will move from the intermediate class to partner eight-time World Champion Marc Marquez in 2020 for his debut season în the premier class aboard the Honda RC213V.’

În vârstă de 23 de ani, Alex Marquez se pregătește de debutul în MotoGP, mâine și poimâine, când vor avea loc testele de la Valencia. Totuși, este posibil ca la aceste teste, Alex Marquez să ruleze cu motociclete echipei satelit LCR, posibil pe fosta motocicletă a lui Nakagami, pentru a se adapta la diferențele din MotoGp, în timp ce pe motocicleta Repsol îi vom vedea pe pilotul de test Ștefan Bradl alături de Marc Marquez, ce lucrează împreună la dezvoltarea prototipului pentru 2020.

marc-alex-marquez.jpg?resize=745%2C497&ssl=1

Deși sunt mulți care contestă deja decizia celor de HRC (*inlcusiv noi 🙂 ), spunând că Alex Marquez nu este suficient de valoros pentru o motocicletă HRC, lucrurile sunt destul de simple. Deși Marc Marquez declara că a stat departe de această numire, având în vedere că prioritatea principala a HRC-ul este să-l facă fericit pe Marc, mai ales că se apropie re-negocierea contractului, este foarte probabil ca acesta să fie motivul numirii lui Alex la Repsol Honda.

Personal aș fi preferat să văd pe a două motocicletă Repsol pe cineva capabil să-i pună probleme lui Marc, în acest format, este puțin probabil să vedem niște dueluri aprige între cele două motociclete portocalii sau cine știe poate rivalitatea fratricidă va ieși la iveală sezonul viitor. Să nu uităm că Marc Marquez a spus de mai multe ori că Alex este un pilot mai bun decât el.

BMW_bannere_072019_890x180px.gif?resize=

Continue Reading

Articol preluat de pe motoroute.ro

Link către comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participa la conversatie

Poti raspunde acum si inregistra mai tarziu. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Răspunde la topic...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent activi   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.
×
×
  • Creează O Nouă...