Mergi la conţinut
Autentifica-te  
freeriderro

noutati CloseTheGap lansează mini-oglinda integrată și suporturi direct mount cu clopoțel

Recommended Posts

Pe olandezii de la CloseTheGap îi știm de pe vremea când se numeau HideMyBell, și am testat suportul pentru ciclocomputer cu clopoțel integrat. Știam că sunt inovativi și confirmă încă o dată acum când lansează HideMyMirror – dopurile pentru ghidon cu oglindă integrată.

oglinda bicicleta CloseTheGap HideMyMirror

Am mai văzut oglinzi care se instalează la capetele ghidonului, dar mai mari. Lucrând însă împreună cu francezii de la The Beam, olandezii de la CloseTheGap au scos pe piață acest nou produs HideMyMirror, o oglindă extrem de mică pe care, atunci când nu o folosești, o poți complet masca la capătul ghidonului. O folosești doar atunci când ai nevoie. Când nu, oglinda stă închisă, fiind perfect protejată și mascată. Prețul anunțat este de 25 euro, iar greutatea 16 grame. Oglinda HideMyMirror este compatibilă cu majoritatea ghidoanelor.

Suportul HideMyBell Fi direct mount

Noul suport HideMyBell Fi de la CloseTheGap se instalează cu două șuruburi în locul special prezent la ghidoanele aero. Vei obține astfel o estetică deosebtită pentru bicicleta ta scumpă aero, reușind cu un singur suport, să instalezi ciclocomputerul, camera video sau lumini și clopoțelul. Prețul anunțat este de 50 euro.

La prețul de 60 euro CloseTheGap oferă suportul HideMyBell Fi Canyon care se potrivește cu montantul curbat H11 și H36 întâlnit la cursierele Canyon sau HideMyBell Fi Metron, foarte asemănător, dar diferit, care merge pe ghidonul Vision Metron 5D. La prețul de 65 euro poți obține montantul special care se potrivește pe ghidonul Wilier Alabarda. Toate produsele HideMyBell sunt fabricate în Olanda din plastic rezistent. Pachetul conține plăcuțe compatibile cu computerele Garmin, Wahoo, Bryton și Polar pe care le poți schimba între ele în funcție de computerul pe care îl folosești.

Sursa: Freerider

Distribuie această postare


Link la postare
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

Autentifica-te  

  • Recent activi   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează pagina.

×